News

Deputatul Viorel Focşa s-a înscris în PRM. Majoritatea filialelor AUR din judeţul Constanţa i-au urmat exemplul

PRM ia majoritatea filialelor lui George Simion din județul Constanța. În plus, fostul deputat AUR Viorel Focşa va candida la şefia CJ, din partea PRM.
19.04.2024 | 18:05
Deputatul Viorel Focsa sa inscris in PRM Majoritatea filialelor AUR din judetul Constanta iau urmat exemplul
Viorel Dumitru Focșa, fost deputat AUR, a trecut la PRM și candidează la președinția CJ Constanța / Foto: Facebook, PRM
ADVERTISEMENT

Viorel Dumitru Focșa, fost deputat AUR, a trecut împreună „majoritatea filialelor AUR din județul Constanța”, la Partidul România Mare, din partea căruia va candida la președinția Consiliului Județean.

Dumitru-Viorel Focşa, la președinția CJ Constanța

„Deputatul Dumitru-Viorel Focşa s-a înscris în PRM împreună cu majoritatea filialelor AUR din judeţul Constanţa. La PRM a aderat şi filiala constănţeană a Partidului Poporul Suveran”, se arată într-un comunicat al Partidului România Mare.

ADVERTISEMENT

Vineri, Dumitru-Viorel Focşa a anunțat că se înscrie în Partidul România Mare și că va candida la conducerea Consiliului Județean Constanța. Soția acestuia, Claudia Focșa, s-a înscris și ea în același partid, precizează PRM.

Potrivit comunicatului, Dumitru-Viorel Focşa este la ora actuală parlamentar neafiliat. În 2020, a fost ales în legislative pe listele AUR dar Focșa a părăsit partidul lui George Simion la începutul lui 2024, potrivit PRM.

ADVERTISEMENT

Dumitru-Viorel Focşa  „a absolvit Universitatea Maritimă Constanţa, Facultatea de Electromecanică Navală, Domeniul de studii Inginerie Electrică și Electrotehnica. A activat în companii româneşti şi străine de navigaţie şi foraj marin (inginerie electrică şi automatizări echipamente navale şi foraj marin). În Parlamentul României a avut 122 de iniţiative legislative din care două au devenit legi”, se arată în comunicat.

Și Alianța Poporului Suveran a aderat la PRM

Filiala Constanța a Partidului Alianţa Poporului Suveran, condus de George Vanghelicescu, a aderat, tot vineri, la Partidul România Mare, mai informează PRM.

ADVERTISEMENT

„În cadrul conferinţei de presă, Preşedintele PRM, Teodor Victor Iovici, l-a prezentat şi pe candidatul formaţiunii la Primăria Constanţei. Acesta este Victor Cruceru, antreprenor, preşedintele filialei Constanţa a Federaţiei AGRO PROPACT.

Victor Cruceru este şi Pastor asistent la Asociaţia religioasă ‘Adunările lui Dumnezeu’ din România, Biserica Izvorul Vieţii Constanţa, fiind şi absolvent al Universităţii Biblice din Bucureşti. Ca activitate politică, a fost Preşedinte la Constanţa al PPDD, şi a mai candidat la Primăria Constanţa în 2020 din partea ALDE”, precizează PRM.

ADVERTISEMENT