Fotbal intern

După Craiova, și FRF a făcut sesizare la Comisia de Disciplină împotriva FCSB-ului și Astrei

27.03.2019 | 20:07
Dupa Craiova si FRF a facut sesizare la Comisia de Disciplina impotriva FCSBului si Astrei

După Universitatea Craiova, și FRF (Federația Română de Fotbal) a făcut sesizare la Comisia de Disciplină împotriva înțelegerii dintre FCSB și Astra Giurgiu. Astfel, cele două formații din play-off riscă retrogradarea în cazul împrumutului de 300.000 de euro.

După Craiova, și FRF a făcut sesizare la Comisia de Disciplină împotriva FCSB-ului și Astrei

FANATIK a publicat înaintea partidei Astra Giurgiu – FCSB, scor 0-2, documentele care dovedesc înțelegerea dintre cele două echipe pentru 300.000 de euro, iar Universitatea Craiova și FRF au făcut un prim pas împortiva formațiilor din play-off-ul Ligii 1 Betano și au făcut o sesizare la Comisia de Disciplină.

Universitatea Craiova, una dintre rivalele FCSB-ului în lupta pentru câștigarea titlului din sezonul 2018 – 2019, a trimis o scrisoare către Comisia de Disciplină prin care cere să judece speța. “Considerăm că existența unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiției, așa cum sunt acestea definite prin Statutele și Regulamentele Federației Române de Fotbal. Este de notorietate și de necontestat că George Becali e principalul finanțator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit și finanțator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziție de incompatibilitate, el fiind în măsură să influențeze deciziile ambelor cluburi”, este mesajul Craiovei, conform gsp.

Jucătorii FCSB-ului la finalul unui meci din Liga 1 Betano

FRF a făcut sesizare la Comisia de Disciplină

Asta nu e tot! FRF a intervenit după ce Gigi Becali a acceptat să împrumute Astra Giurgiu cu 300.000 de euro, iar Radu Vișan, secretarul general al Federației Române de Fotbal, a semnat sesizarea care a trimis dosarul la Comisia de Disciplină.

Meciul dintre Astra Giurgiu și FCSB care a avut loc pe 17 martie, pe stadionul Marin Anastasovici s-a terminat cu victoria echipei pregătite de Mihai Teja, scor 2-0, după golurile înscrie de Harlem Gnohere (min. 30) și Iulian Cristea (min. 32).