News

Ea este Anca, tânăra care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. “Câți copii trebuie să mai moară ca să se termine cu corupția?”

Anca Gavrilă se numără printre victimele incendiului devastator care a mistuit Ferma Dacilor. Tatăl tinerei spune că nu a știut ca fiica sa era acolo
27.12.2023 | 09:21
Ea este Anca tanara care a murit in incendiul de la Ferma Dacilor Cati copii trebuie sa mai moara ca sa se termine cu coruptia
Anca Gavrilă se numără printre victimele incendiului Sursa foto: Călărași Press, ISU Prahova / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șase persoane au fost găsite carbonizate în urma incendiului care a izbucnit în a doua zi de Crăciun și a ars complet pensiunea Ferma Dacilor din județul Prahova.

Ea este Anca, tânăra care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

La pensiune se aflau 26 de persoane care participaseră la o petrecere de Crăciun. Cei mai mulți erau rude și prieteni de familie ai proprietarului, omul de afaceri Cornel Dinicu.

ADVERTISEMENT

Dintre acestea, 18 persoane au reușit să se autoevacueze, două dintre le fiind rănite. Autoritățile au căutat celelalte opt persoane și au găsit până l acest moment șase trupuri carbonizate.

Printre persoanele decedate se numără și Anca Gavrilă, o tânără din Călărași. Vestea că fiica lor se numără printre victime a căzut ca un trăsnet asupra familiei.

ADVERTISEMENT

Cristian Gavrilă, tatăl fetei, nici nu știa că Anca se afla la pensiune. El le-a povestit jurnaliștilor că soția a fost cea care l-a anunțat că fata lor nu mai răspunde la telefon.

“Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă. Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.) dacă știm mai multe – ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții.

ADVERTISEMENT

Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos. asta în funcție de ADN”, a precizat acesta.

Pe Facebook au fost publicate mesaje de condoleanțe și de revoltă față de ceea ce s-a întâmplat. ”Dumnezeu s-o ierte! Prea tânără! Condoleanțe și putere familiei!”; ”Dumnezeu sa o odihnească în pace și condoleanțe familiei și multă putere să treacă peste acest necaz!”

ADVERTISEMENT

”Off Doamne, câți copii mai trebuie să moară în țara asta ca să se termine cu corupția asta, nu se poate așa ceva! Dumnezeu să le dea putere părinților și pe ea să o ierte!”

ADVERTISEMENT