News

Ea este femeia ucisă în fața casei de un șofer drogat. Nicoleta ieșise la poartă să își ia tortul aniversar

Destin crunt pentru femeia de 56 de ani din Popești Leordeni ucisă de un șofer drogat și băut. Nicoleta ieșise să primească un tort de ziua ei.
04.09.2023 | 10:55
Ea este femeia ucisa in fata casei de un sofer drogat Nicoleta iesise la poarta sa isi ia tortul aniversar
Nicoleta, femeia ucisă în fața casei de un șofer drogat, ieșise la poartă să își ia tortul aniversar. Sursa foto: Observator News / captură Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine este femeia de 56 de ani din Popești Leordeni ucisă de un șofer drogat și băut. Nicoleta ieșise la poartă să își ia tortul aniversar, însă nu a mai apucat să facă acest lucru.

Nicoleta, femeia ucisă în fața casei de un șofer drogat, ieșise la poartă să își ia tortul aniversar

Șoferii băuți și drogați continuă să facă victime pe străzile din România. După dubla tragedie de la 2 Mai, numai în weekendul precedent, doi șoferi aflați sub influența substanțelor psihoactive au ucis oameni pe șosele.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă dimineața, un grav accident de circulație a avut loc în comuna Mărunței, județul Olt. O femeie în vârstă de 45 de ani a murit în timp ce fiul său de 19 ani, drogat, conducea cu mare viteză autoturismul.

Tot sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 12.00, o femeie de 56 de ani a sfârșit tragic în fața propriei case. Nicoleta ieșise la poartă pentru a primi un tort de ziua ei de naștere, pe care urma să o serbeze duminică.

ADVERTISEMENT

A luat-o cu tortul în brațe. Era un copil nemaipomenit. Era de-o seamă cu băiatul meu, au copilărit aici. Are trei băieţi, ca trei brazi, doi gemeni şi băiatul mare”, spune o vecină, pentru Observator News.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere a unei case din Ilfov arată momentul în care șoferul beat și drogat o ucide pe Nicoleta. Înregistrarea video arată trei persoane care stau de vorbă pe marginea unui drum din Popești-Leordeni. O femeie stă exact între două mașini parcate.

ADVERTISEMENT

După câteva momente, din stânga ecranului se vede cum apare o mașină, cu viteză, care lovește una dintre mașinile parcate. Femeia aflată între mașini, Nicoleta, este pur și simplu strivită.

Șoferul drogat a încercat să fugă

Imediat după ce a ucis-o pe femeie, șoferul vinovat a coborât din mașină și a încercat să se facă nevăzut pe prima stradă la stânga. Nu a apucat să fugă pentru că fost prins de vecinii victimei. Judecătorii au decis arestarea preventivă a acestuia.

ADVERTISEMENT

Testarea polițiștilor a arătat că individul de 59 de ani avea o alcoolemie enormă: 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În plus, drug-testul a scos în evidență că ar fi consumat şi substanțe psihoactive. El ar fi ieşit pozitiv la amfetamină.

ADVERTISEMENT