Life

Ea este puștoaica de 12 ani din România care a impresionat pe toată lumea cu talentul ei. Lucrările Giuliei au fost expuse pe Coasta de Azur

Cum arată fata de 12 ani care a uimit întreg globul cu picturile sale. Tablourile ei au ajuns într-o expoziție pe Coasta de Azur.
13.02.2023 | 17:21
Ea este pustoaica de 12 ani din Romania care a impresionat pe toata lumea cu talentul ei Lucrarile Giuliei au fost expuse pe Coasta de Azur
Cum arată fata de 12 ani care a uimit întreg globul cu picturile sale. Tablourile ei au ajuns într-o expoziție pe Coasta de Azur. Sursa foto: giuliapintea.com
ADVERTISEMENT

Ea este puştoaica de 12 ani din România care a impresionat pe toată lumea cu talentul ei. Lucrările Giuliei au fost expuse pe Coasta de Azur, după ce în urmă cu 6 ani a descoperit care este pasiunea care zace în adâncul sufletului.

Cum arată fata de 12 ani care a uimit întreg globul cu picturile sale. Tablourile ei au ajuns într-o expoziție pe Coasta de Azur

Giulia Pintea este o fată de numai 12 ani care a uimit întreg globul cu picturile sale. Născută în Italia și crescută în Franța, puștoaica și-a întâlnit mentorul după ce a vizitat expoziţia Pe urmele lui Picasso. Avea numai 6 ani.

ADVERTISEMENT

Doi ani mai târziu își prezenta aproape 30 de lucrări pe Coasta de Azur. De atunci și până în prezent adolescenta a pus pe pânză foarte multe idei, imaginația sa fiind una foarte bogată. Recent, a ajuns la București.

Copila cu origini în Satu Mare a povestit că de mică i-a plăcut să picteze. Mama sa a fost cea care a reușit să o țină conectată cu România pentru că tradițiile și legătura cu bunicii sunt foarte importante pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Mie de micuţă mi-a plăcut să desenez şi la 6 ani, de Ziua Mamei, în Franţa, am vrut să mergem la expoziţia Pe urmele lui Picasso. Când am ieşit, pe o străduţă erau mai mulţi artişti care expuneau şi acolo l-am întâlnit pe mentorul meu.

Prin ceea ce văd eu pe geam, din imaginaţia mea pentru că foarte des pun culorile pe pânză şi las imaginaţia mea să se joace cu ele”, a spus Giulia Pintea pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

„I-am spus: «copilul are talent, dar noi ţinem picturile ei în cameră». Şi mentorul a zis: «nu se poate, trebuie să împărtăşeşti bucuria asta cu toata lumea»”, a completat mama fetei, mai arată sursa menționată anterior.

Giulia Pintea și unul dintre tablourile sale
Giulia Pintea și unul dintre tablourile sale. Sutsa foto: Instagram / giuliapintea.com. Colaj: Fanatik

Giulia Pintea, expoziții de mare succes

Giulia Pintea a avut de-a lungul anilor foarte multe expoziții, toate dovedindu-se de mare succes. În octombrie 2019 a avut două astfel de evenimente în Anglia, la Ston Easton Hotel Park din Somerset – Bath / Bristol și Sharrow Bay Hotel din Ullswater-Penrith.

ADVERTISEMENT

O altă expoziție a fost Cars, Art & Colors, în Germania. Ulterior, în perioada pandemiei de coronavirus, în 2021, și-a prezentat tablourile într-un cadru magic, evenimentul fiind intitulat La mer et les enfants. A avut loc la hotelul Cap Negret – Altea, Alicante, Spania.

De asemenea, fetița de numai 12 ani a participat la mai multe expoziții colective. Majoritatea lucrărilor sale sunt bogate în culori și sunt reprezentări abstracte ale bărcilor cu pânze care încearcă să creeze un dialog cu observatorul lor.

„Aș dori să am o galerie mare pentru lucrările mele”, este unul dintre cele mai mari vise pe care le are românca, după cum apare în biografia de pe pagina personală, unde a primit numeroase aprecieri de la oamenii de pretutindeni.

ADVERTISEMENT
Tags: