Sport

Ilie Dumitrescu, impresionat de picturile Kirei Hagi. Fiica „Regelui”, expoziție la o galerie de artă: „O să fac împrumut şi cumpăr un tablou”

Ilie Dumitrescu, pasionat de artă, vrea să cumpere un tablou pictat de către Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, care tocmai a avut o expoziție la o galerie din București.
29.10.2022 | 13:18
Ilie Dumitrescu impresionat de picturile Kirei Hagi Fiica Regelui expozitie la o galerie de arta O sa fac imprumut si cumpar un tablou
20.000 lei e cel mai scump tablou al Kirei Hagi. Sursă foto: Antena Sport
ADVERTISEMENT

Dacă Hagi a pictat pe teren, Kira a reușit să își facă o carieră în afara terenului, fiind actriță de teatru și film, dar și pasionată de pictură.

Ilie Dumitrescu, cucerit definitiv de talentul Kirei Hagi: „Eu sunt sensibil la artă, la frumos”

Ilie Dumitrescu a fost prezent la vernisajul de pictură „Rădăcini” al Kirei Hagi și al Ioanei Mocanu, iar „Mister” a fost foarte entuziasmat: „Nu aveam cum să lipsesc la evenimentul acesta. Eu sunt sensibil la artă, la frumos. Am vrut să fiu alături de Kira şi de Ioana în momentul ăsta special. Mi-a dat dovadă de curaj, de inspiraţie, şi sincer să fiu am fost surprins de realizările Kirei”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist e convins că Hagi și-a apus amprementa asupra Kirei: „Se pare că inspiraţia i-a venit dintr-o stare de spirit. Ea s-a dezvoltat într-un mediu de performanţă, tatăl ei este un simbol în tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc.

Este cel mai important jucător din istoria fotbalului. Şi a avut un exemplu frumos şi sănătos”, a mai adăugat fostul mijlocaș ofensiv.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, reacție savuroasă cu privire la tablourile Kirei Hagi: „O să fac un împrumut și o să cumpăr”

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că este interesant să achiziționeze un tablou semnat de Kira Hagi. Prețurile creațiilor variază între 2.500 de lei și 20.000 de lei.

Prețuri tablouri Kira Hagi
Prețurile tablourilor create de Kira Hagi

„(Reporter: Vă doriţi un tablou de-al ei acasă?) Îmi doresc, stau, meditez şi cu siguranţă o să achiziţionez şi eu un tablou. O să fac un împrumut şi o să îl cumpăr (n.r. zâmbeşte)”, a mai glumit „Mister”.

ADVERTISEMENT

Kira Hagi a studiat Arta la Internațional British School of Bucharest (IBSB) și a absolvit CIE Adanced Level Art & Design. A primit o bursă la New York Film Academy şi şi-a dat licenţa în Acting for Film. Kira a pictat zeci de tablouri în perioada în care a fost stabilită la Los Angeles.

Kira Hagi, susținută în totalitate de Gheorghe Hagi. Ar putea să facă un film-documentar despre cariera „Regelui”

Kira ia în calcul chiar să facă un documentar despre tatăl său, Gheorghe Hagi: „Eu am deciziile mele. Le iau eu. Deciziile sunt la purtător. Nu mă împiedică nimic să fac un documentar despre tatăl meu. Voi vedea pe viitor”, a spus artista la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Tânăra artistă are parte de toată susținerea familiei: „Părinții mei se împacă foarte bine cu meseria mea. Sunt foarte bucuroși pentru mine. Mi-am găsit calea și drumul și le mulțumesc că mă susțin pe această cale”.

ADVERTISEMENT