Life

Echipa de producție a show-ului Mireasa, avertisment pentru concurenți. Anunțul neplăcut făcut de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a făcut un anunț neplăcut în emisiunea Mireasa, pe un ton cât se poate de serios. Prezentatoarea a lansat un avertisment pentru concurenți chiar din partea producției.
28.04.2022 | 15:43
Echipa de productie a showului Mireasa avertisment pentru concurenti Anuntul neplacut facut de Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a lansat un avertisment pentru concurenții de la Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Mireasa au impresia că pot fenta echipa de producție și pot ascunde anumite discuții. Acest lucru a fost observat de cei angrenați în show-ul de la Antenă.

Concurenții de la Mireasa, în vizorul producătorilor

În urma ieșirii pe care au avut-o Alina și Valentin la hotel, Gabriela Cristea a anunțat pe un ton destul de ferm că echipa de producție îi are în vizor pe toți concurenții.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea tv le-a transmis participanților care își caută sufletul pereche în casa din Buftea că nu se mai acceptă discuții codificate între ei. Gabriela le-a spus că dacă nu doresc să abordeze anumite teme de discuție, producătorii vor înțelege. Pot să păstreze tăcerea, dacă se simt sensibilizați de unele teme.

Organizatorii s-au simțit lezați de anumite discuții avute în casă, iar Cristea le-a transmis care sunt consecințele dacă vorbitul codificat se va repeta.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a zis fetelor, mamelor și băieților că la următoarea ocazie când vor vorbi pe ascuns, echipa de producție va suspenda toate ieșirile de care s-ar putea bucura pe parcurs.

Gabriela Cristea: „Veți prim ceea ce meritați”

„Veți primi din partea producției și din partea telespectatorilor ceea ce meritați”, a transmis Gabriela Cristea, în direct, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Concurenții au amuțit în fața acestui anunț. Zâmbetele de la începutul emisiunii din 28 aprilie au dispărut imediat de pe fețele lor. Aceștia au conștientizat, cu siguranță, că este vorba, până la urmă, despre un reality-show. Într-o astfel de producție tv fraudarea încrederii telespectatorilor poate fi taxată aspru.

Între timp, în competiție a mai apărut un cuplu. Leo este din ce în ce mai apropiat de Anda. Cei doi au declarat că sunt împreună, după ce s-a produs și primul sărut între ei.

ADVERTISEMENT

Doamna Dana, mama lui Leo, este încântată de viitoarea posibilă noră. De altfel, Leo are și acordul surorii sale, Ruxi, fostă concurentă și ea la Mireasa. Într-un apel telefonic recent, sora lui Leo i-a spus fratelui său, cu ocazia zilei sale de naștere, că are binecuvântarea ei pentru relația cu Anda.

 

ADVERTISEMENT