Fotbal intern

Echipa de start a lui CFR Cluj în derby-ul cu U Craiova! Alexandru Chipciu, titular în premieră. FANATIK confirmat. EXCLUSIV

23.02.2020 | 15:11
Echipa de start a lui CFR Cluj in derbyul cu U Craiova Alexandru Chipciu titular in premiera FANATIK confirmat EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj este meciul care ține capul de afiș a etapei 26 din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat echipa de start a campioanei României, iar Dan Petrescu a pregătit două surprize pentru derby-ul cu oltenii.

Echipa de start a CFR-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova

CFR Cluj a terminat la egalitate partida din „16-imile” Europa League cu Sevilla (1-1), iar campioana României speră la un rezultat bun împotriva Universității Craiova, în ultimul meci înainte de start-ul play-off-ului.
Atmosfera din Bănie va fi impresionantă, partida cu CFR Cluj a stârnit un mare interes printre fanii olteni, care au epuizat toate biletele în doar două zile de când au fost puse în vânzare.

Echipa de start a CFR-ului în meciul cu Universitatea Craiova:

  • Arlauskis – Manea, Burcă, Boli, Camora – Itu, Hoban, Djokovic – Chipciu, Rondon, Costache

Dan Petrescu îi vede pe olteni favoriți: „Craiova este clar favorită pentru meciul ăsta!”

Dan Petrescu a declarat la conferința de presă că Universitatea Craiova va fi favorită împotriva CFR-ului la meciul din Bănie: Noi plătim prețul cupelor europene, am vrut cupe europene… Craiova este clar favorită pentru meciul ăsta, noi vom odihni mulți jucători, dar măcar voi vedea dacă cei care au evoluat mai puțin până acum pot face față în play-off”.

ADVERTISEMENT

„Ei joacă bine acasă, sunt pe val, au bani, au jucători foarte buni, stau bine din toate punctele de vedere, au arbitraje foarte bune, nu țin minte o greșeală împotriva lor în acest sezon.

Au tot ce le trebuie, nu văd de ce Craiova nu ar câștiga campionatul, este una dintre favorite. Jumătate din echipă, dacă nu chiar toată echipa de la meciul cu Sevilla va fi pe bancă”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
  • 1 este locul pe care CFR Cluj îl ocupă în Casa Pariurilor Liga 1, cu 49 de puncte, înaintea meciului cu Universitatea Craiova