Life

Eclipsă de Lună pe 5 iunie 2020. Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen rar

03.06.2020 | 15:20
Eclipsa de Luna pe 5 iunie 2020 Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen rar
Eclipsă de Lună pe 5 iunie 2020. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

O eclipsă de Lună se va produce pe 5 iunie 2020, iar acest fenomen își va pune amprenta asupra tuturor zodiilor. Noaptea de 5 iunie va fi una cu totul specială, una revelatoare pentru mulți nativi.

Eclipsă de Lună pe 5 iunie 2020 – efectele asupra zodiilor

Fenomenul care va fi vizibil și din România va marca destinele zodiilor de pământ și de apă, cele care în timpul unor astfel de eclipse au tot felul de revelații bruște.

ADVERTISEMENT

Așadar, Eclipsa de Lună din 5 iunie asta va face: va răscoli în sufletele fiecăruia și ne va oferi răspunsurile pe care le căutam de atâta vreme. Vom găsi acele soluții după care tânjeam și vom realiza că nu trebuie să ne pierdem speranța niciodată.

Scorpionii și Peștii vor avea probleme sentimentale mari

Zodiile de foc: Berbecii, Leii și Săgetătorii vor conștientiza care este rolul lor cu adevărat în această lume, care este valoarea lor reală.

ADVERTISEMENT

Au de făcut o serie de alegeri importante pentru liniștea sufletului lor, iar noaptea de 5 iunie va fi un sfetnic bun pentru aceste semne zodiacale.

Zodiile de aer: Gemenii, Balanțele și Vărsătorii vor avea insomnii. Unele lucruri greșite pe care le-au făcut în trecut se vor întoarce asupra lor fie ca o viziune, fie ca un coșmar.

ADVERTISEMENT

Își vor da seama că nu au încheiat socotelile cum trebuia și vor lua decizii radicale pentru a îndrepta tot.

Zodiile de apă: Racii, Scorpionii și Peștii vor fi și ei destul de debusolați. Cu excepția Racilor, care sunt guvernați de Lună, Scorpionii și Peștii vor avea adevărate drame sentimentale.

ADVERTISEMENT

Pot pune capăt relațiilor în care se află pentru că descoperă adevărul despre omul pe care îl credeau perfect. Cade cortina, așadar.

Zodiile de pământ: Taurii, Fecioarele și Capricornii vor avea parte de revelații cu privire la modul în care pot face bani de acum înainte.

Taurii au tot felul de idei noi, iar Fecioarele și Capricornii găsesc resurse extrem de interesante din punct de vedere financiar.

 

ADVERTISEMENT