Life

Eclipsa de Soare din 14 decembrie și efectele ei karmice. Ce să nu faci în funcție de zodie

13.12.2020 | 11:25
Eclipsa de Soare din 14 decembrie si efectele ei karmice Ce sa nu faci in functie de zodie
ADVERTISEMENT

Eclipsa de Soare din 14 decembrie va avea o serie de efecte din punct de vedere karmic pentru mai multe zodii. Îți spunem ce să nu faci în timpul producerii acestui eveniment astrologic, care își va lăsa amprenta asupra noastră până la începutul anului 2021.

Eclipsa de Soare se va produce pe 14 decembrie în zodia Săgetător, când avem și fenomenul de Lună Nouă. Din punct de vedere karmic, toți nativii vor trebui să își regândească prioritățile în viață, să învețe din greșelile trecutului și să se axeze mai mult pe problemele sufletești, ignorate în goana după dobândirea de bani și alte lucruri materiale, efemere.

ADVERTISEMENT

Berbec: Este recomandat să nu intri în polemică în ziua de 14 decembrie cu rudele sau prietenii apropiați. Se pot naște scântei nebănuite.

Eclipsă de Soare pe 14 decembrie: sfaturi pentru fiecare zodie

Taur: Nu e bine să dramatizezi niște situații minore pentru a te impune. E timpul să fii sincer, să nu apelezi la tertipuri de acest fel.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu cheltui bani în stânga și dreapta, ci asigură-te că îi dai pe lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. E o perioadă de atenționări.

Rac: Nu spune lucruri pe care nu le simți 100% chiar dacă vrei să te răzbuni pe cineva.

Leu: Nu căuta nod în papură celor pe care nu îi ai la suflet. Ar fi bine să îți urmezi proiectele fără să îți pese de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu mai căuta vinovați pentru situația în care ai ajuns, ci rezolvă problemele într-o manieră chirurgicală. Nu pierde vremea vorbind excesiv despre un obstacol, acționează.

Capricornii trebuie să evite scandalurile cu orice preț

Balanță: Este bine ca în jurul datei de 14 decembrie să nu îți faci mari planuri de viitor, ci să conștientizezi că lucrurile nu mai sunt cum erau odinioară.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu spune niciodată niciodată. Zilele de 14 și 15 decembrie vor veni cu o încărcătură emoțională deosebită.

Săgetător: Este timpul să iei lucrurile ca atare, să fii mai calm, mai seren, mai binevoitor. Nu regreta anumite decizii luate.

Capricorn: Nu ridica tonul la cei din jurul tău, chiar dacă ești ca o oală sub presiune. Mai bine fă o plimbare în natură decât să te cerți, pentru a te liniști.

Vărsător: Nu renunța la ideea de a iubi. Finalul de an poate fi mai promițător decât ți-ai fi imaginat din punct de vedere amoros.

Pești: Nu duce conflictele într-o zonă la care ceilalți nu au acces. Fii coerent și spune exact ce gândești.

ADVERTISEMENT