Life

Eclipsă de Soare pe 21 iunie 2020. Zodiile cele mai afectate, cele de apă

17.06.2020 | 15:14
Eclipsa de Soare pe 21 iunie 2020 Zodiile cele mai afectate cele de apa
ADVERTISEMENT

O eclipsă de Soare se va produce pe 21 iunie 2020, iar acest fenomen va avea efecte semnificative în viața mai multor zodii. Cele mai vulnerabile vor fi zodiile de apă, și anume Racii, Scorpionii și Peștii.

Eclipsă de Soare pe 21 iunie 2020: Vărsătorii descoperă trădări

Eclipsa inelară de Soare va fi vizibilă din Africa, Americile și sud-estul Europei, deci ne vom putea bucura și noi de ea dacă vremea ne va permite.

ADVERTISEMENT

Trecând la aspectele astrologice, trebuie spus că eclipsele de Soare vin în generale ca o infuzie de energie pozitivă, însă nu toate zodiile vor avea parte de lucruri tocmai roz.

Racii, Scorpionii și Peștii vor da față în față cu anumite probleme pe care fie le-au ascuns fie le-au rezolvat greșit.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ redescoperă spiritualitatea

Soarele va scoate la lumină toate defectele, eșecurile și ezitările pe care acești nativi le-au avut de-a lungul ultimelor luni și îi va îndemna la mai multă responsabilitate.

Zodiile de aer, Vărsătorii, Gemenii și Balanțele, vor avea și ele câteva lupte mici de dus, după cum urmează.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să conștientizeze că nu se pot deschide în fața oricui, și că anumite lucruri pe care le spun pot fi folosite împotriva lor când nu se așteaptă. Au nevoie să fie mai rezervați.

Vărsătorii trebuie să își aleagă mai bine prietenii (vor descoperi mici trădări pe care le bănuiau, de altfel), în timp ce Balanțele se vor concentra mai mult pe sănătatea familiei.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc, Berbec, Leu, Săgetător, sunt cele mai bine poziționate în această perioadă. Din 21 iunie li se deschide drumul corect în viață și doar cei care nu vor să le fie bine vor avea de suferit. Practic, trebuie să își dea voie să rupă toate barierele, teama, angoasele.

Zodiile de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn, sunt marcate de tot felul de gânduri, de filozofii noi de viață. Este potențată latura lor reflectivă, gândirea, și vor intra mai amănunțit în tot ce înseamnă spiritualitate. Vor încerca să combine elemente de știință cu cele de credință.

 

ADVERTISEMENT