News

Ed Sheeran, anunțul care i-a lăsat pe fani într-o mare de întrebări! „18 luni de pauză de la muzică”

28.08.2019 | 15:08
Ed Sheeran anuntul care ia lasat pe fani intro mare de intrebari 18 luni de pauza de la muzica

Ed Sheeran a făcut un anunț care i-a lăsat pe fani într-o mare de întrebări! Acesta a precizat că nu va mai susține niciun concert live în următoarele 18 luni. Artistul a transmis acest lucru la finalul unei serii de concerte, Divide Tour, final care a avut loc chiar în orașul în care s-a născut, Ipswich. Astfel, aflat pe scena de la Chantry Park și  pe finalul melodiei Shape of you, Sheeran le-a spus fanilor că își va lua o vacanță mai lungă.

Ed Sheeran, anunțul care i-a lăsat pe fani într-o mare de întrebări!

Interpretul a precizat că își dorește să petreacă mai mult timp alături de noua lui soție, Cherry Seaborn. „Așa cum probabil știți sau nu, sunt în acest Divide Tour de aproape doi ani de zile. Asătăzi este ultima zi. Este un sentiment dulce-amar. Ador faptul că sunteți aici și că închei totul în Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru următoarele 18 luni.

Am cântat prin toată lumea de la Glastonbury, pe Wembley, în America, Noua Zeelandă , Australia, Asia, America de Sud- a fost ceva de vis. Mi s-a spus înainte să urc pe această scenă că am reuşit să cânt pentru 9 milioane de oameni. A fost cel mai mare tur al lumii. A fost o zi emoţionantă pentru mulţi oameni aflaţi în spatele scenei. Se simte lucrul acesta.

Ed Sheeran, anunțul care i-a lăsat pe fani într-o mare de întrebări! Ed Sheeran
Ed Sheeran a cântat pentru ultima oară în Divide Tour în Ipswich. Sursa foto – facebook

„18 luni de pauză de la muzică”

Se simte într-un mod ciudat ca și când te desparți de prietena ta cu care erai de patru ani de zile. Sună ciudat, dar a fost un turneu lung”

, a spus Ed Sheeran în aplauzele fanilor. Mai mult de atât, artistul a spus că acesta a fost ultimul lui concert solo și că atunci când o să se întoarcă o va face alături de o formație. Sheeran și-a scos apoi tricoul echipei de fotbal Ipswich Town și s-a îmbrăcat cu cel al altei formații.

“Acesta este tricoul celor de la Framlingham Town. Eu sunt din Framlingham. Suffolk este casa mea. Sunt atât de fericit că închei acest turneu mamut aici. Vreau să vă mulțumesc și să le mulțumesc tuturor pentru că mi-a fost oferită această șansă. Acesta este ultimul meui cântec. L-am scris pe când aveam 15 ani. Ne vedem în câțiva ani”, a mai spus acesta care a încheiat concertul cu melodia  ‘You Need Me, I Don’t Need You’

 

Tags: