Fotbal international

Eden Hazard a explicat diferența dintre Premier League și La Liga: “E un dezastru când pierzi la Real Madrid”

16.09.2019 | 19:01
Eden Hazard a explicat diferenta dintre Premier League si La Liga E un dezastru cand pierzi la Real Madrid

Eden Hazard a vorbit la sfârșitul meciului câștigat de Real Madrid în fața lui Levante, 3-2, despre diferențele pe care le-a sesizat între Premier League și La Liga. Belgianul a intrat pe teren în minutul 60, însă nu a reușit să marcheze. Golurile madrilenilor au fost înscrise de Karim Benzema (25, 31) și Casemiro (40). În urma victoriei de pe „Santiago Bernabeu”, Real Madrid a încheiat o serie de două remize consecutive, cu Villarreal (2-2) și cu Real Valladolid (1-1).

Eden Hazard a vorbit despre diferențele dintre Premier League și La Liga

Ajuns în vară la Real Madrid de la Chelsea, Eden Hazard a vorbit despre diferențele dintre Premier League și La Liga: „La Chelsea când pierdeam un meci eram dezamăgiți, la fel ca fanii, dar niciodată nu am simțit ca și cum ar fi fost un dezastru, este mult mai diferit în Spania. Cred că aici, în Spania, fanii sunt cu adevărat fani. Fotbalul este totul pentru ei și ne determină să jucăm mult mai bine. În Anglia nu sunt atât de mulți fani”.

„Desigur, și în Anglia oamenii erau interesați de fotbal indiferent de vârstă, dar nu erau așa de fanatici la fel cum sunt spaniolii când vine vorba de echipele pe care le susțin ”, a mai spus Eden Hazard.

  • 100.000.000 de euro i-a plătit Real Madrid lui Chelsea, în schimbul lui Eden Hazard 
Eden Hazard a debutat oficial pentru Real Madrid în meciul cu Levante. Sursă foto: hepta.ro
Eden Hazard a debutat oficial pentru Real Madrid în meciul cu Levante. Sursă foto: hepta.ro

Meciul cu Levante a reprezentat debutul oficial lui Eden Hazard la Real Madrid

Chiar dacă Eden Hazard a ajuns în vară la Real Madrid, belgianul a suferit o accidentare la piciorul stâng, la un antrenament al echipei și a ratat primele 3 etape din La Liga, dar și meciurile pe care naționala Belgiei le-a disputat în grupa I a calificărilor pentru Euro 2020. Astfel că, Eden Hazard a debutat cu Levante în primul său meci oficial la Real Madrid. În vară, Hazard a reușit să înscrie într-un amical cu Red Bull Salzburg.

„Am doar 28 de ani, simt că sunt în continuare tânăr, dar cred că am și o mare experiență în spate. Pot să mă adaptez ușor în La Liga, chiar dacă e diferită față de Premier League. Când joci pentru Real, trebuie să câștigi fiecare meci. Dacă nu câștigi Liga Campionilor, fanii sunt supărați. De aceea am venit aici, să câștig trofee”, a spus belgianul la sfârșitul amicalului.

  • 28 de ani a împlinit Eden Hazard pe 7 ianuarie
  • 150.000.000 de euro este cota de piață a lui Eden Hazard, conform transfermarkt.com
Tags: