Fotbal international

Eden Hazard, interviu inedit în Belgia! Unde nu s-ar transfera, cui i-ar lua locul pentru o zi şi unde vrea să-şi încheie cariera

28.03.2019 | 19:10
Eden Hazard interviu inedit in Belgia Unde nu sar transfera cui iar lua locul pentru o zi si unde vrea sasi incheie cariera

Eden Hazard a oferit un interviu inedit în presa din Belgia. Mijlocaşul lui Chelsea a evoluat pentru naţionala antrenată de Roberto Martinez în primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2020 şi şi-a făcut timp să discute cu jurnaliştii din ţara natală.

Eden Hazard, interviu inedit în Belgia: “Nu-mi place să cobor în apărare”

Ţi-ai dori să îi iei locul fratelui tău pentru o zi? Este adevărat că nu-ţi place să cobori în apărare?

– I-aş lua locul, dar nu doar pentru o zi. Thorgan este un tip foarte cool şi aş avea ce să povestesc. Nu sunt un mare fan al defensivei, deci nu-mi place să cobor în apărare.

Eden Hazard, interviu inedit în Belgia. Ce spune despre un tansfer în MLS sau în China
Eden Hazard, interviu inedit în Belgia. Ce spune despre un tansfer în MLS sau în China

Pe cine ai alege între Mbappe şi Neymar

Unde ţi-ai dori să-ţi închei cariera? Belgia este o variantă de luat în calcul?

– Am spus mereu că vreau să mă retrag după ce voi juca pentru o echipă din Belgia. În acest moment nu mă gândesc la asta, este greu să-mi imaginez finalul carierei.

Ce ai zice de un transfer în China sau în MLS?

– Nu, clar nu. Lucrurile se pot schimba, dar cu siguranţă nu mă văd jucând în MLS. Despre China, nici măcar nu există discuţia.

Crezi că Barcelona poate câştiga Liga Campionilor în acest sezon? 

– Nu aş scoate din calcul Barcelona, dar cum Cristiano Ronaldo câştigă în fiecare sezon, cred că va fi greu pentru catalani.

“Sunt destul de interesat de subiectul Brexit”

Te interesează politica? Ce spui despre tot ceea ce se întâmplă în Marea Britanie cu Brexit-ul?

– Nu urmăresc nimic din domeniul politicii. Sunt interesat de subiectul Brexit şi e un lucru care mă ţine ocupat. Mulţi dintre angajaţii de la Chelsea ar putea avea probleme din această cauză. Discut cu ei despre acest subiect şi sunt curios ce soluţii au.

Ce preferi între o cină cu familia într-un restaurant de lux şi un meci de fotbal privit în faţa televizorului?

– Depinde. Dacă un prieten de-al meu joacă, precum Mbappe, aş alege să văd meciul. Altfel, dacă nu joacă nimeni cunoscut de mine, prefer să merg la un restaurant. Nu sunt un tip care urmăreşte doar meciurile de fotbal. De multe ori sar peste unele meciuri importante al sezonului.

Ai fumat vreodată? Ce preferi între un pahar de vin şi o halbă de bere?

– Cum să nu. Da, am fumat, dar nu mi-a plăcut. Dacă ar fi să aleg, aş spune o halbă de bere. Îmi place să beau şi un pahar de vin roşu. Vinul ideal este cel de Bordeaux.

Poţi să mănânci trei hamburgeri la o masă?

– Nu ştiu, nu am încercat aşa ceva până acum. Ok, dacă sunt mici, cred că aş putea să mănânc trei. Dacă sunt mari, aş spune nu la al treilea hamburger.