Fotbal international

Eden Hazard riscă să-și încheie cariera! Vestea îngrijorătoare primită de vedeta de 100 de milioane a lui Real Madrid

19.03.2021 | 17:35
ADVERTISEMENT

Internaționalul belgian Eden Hazard este foarte aproape să-și încheie cariera la doar 30 de ani. Fotbalistul pentru care Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro are mari probleme medicale.

O nouă intervenție chirurgicală ar însemna finalul carierei pentru Hazard, avertizează un reputat medic spaniol la care se tratează vedetele rivalei Atletico.

ADVERTISEMENT

Eden Hazard a prins în acest sezon doar 9 meciuri în La Liga, în tricoul lui Real Madrid. Accidentările la glezna la care s-a operat anul trecut, kilogramele în plus și problemele musculare îi dau în continuare bătăi de cap vedetei de pe Bernabeu.

O nouă operație ar putea însemna pentru Eden Hazard finalul carierei

Fotbalistul și-ar dori să se opereze din nou, sperând să pună capăt calvarului accidentărilor, dar oficialii clubului ”blanco” nu sunt de acord cu intenția belgianului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, medicul Jose Gonzalez, o somitate în Spania, avertizează că o nouă intervenție chirurgicală, la aceeași gleznă ar putea fi și ultima din cariera fotbalistului. Gonzales este de părere că Hazard a forțat revenirea pe gazon.

”Hazard trebuie să se antreneze împreună cu echipa cel puțin 10 sesiuni de antrenament. Din experiența mea, este dificil pentru el să se întoarcă să joace la nivelul său obișnuit pentru Real Madrid, în acest sezon. Dacă un jucător se întoarce pe gazon după o accidentare îndelungată fără să se antreneze din greu, cel mai normal este că se va accidenta din nou”, a explicat Gonzales, pentru postul de radio Onda Cero.

ADVERTISEMENT

Eden Hazard a jucat doar 50 de meciuri în două sezoane la Real Madrid

Eden Hazard a fost transferat de Real Madrid, în 2019, de la Chelsea, pentru 100 de milioane de euro și era văzut drept înlocuitorul ideal pentru Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus.

O serie interminabilă de accidentări, plus problemele cu greutate, l-au transformat pe Hazard într-o veritabilă ”țeapă” pentru Real. Belgianul a evoluat în doar 50 de partide de la transferul pe Bernabeu.

ADVERTISEMENT

În ciuda problemelor medicale și a cifrelor care nu-l avantajează deloc, belgianul a anunțat că nu are de gând să se retragă prea curând și că vrea să-și ducă până la capăt angajamentul cu Real.

  • 100 de milioane de euro a plătit Real Madrid, în 2019, pentru a-și asigura serviciile lui Eden Hazard
ADVERTISEMENT
Tags: