Fotbal intern

Edi Iordănescu a făcut scandal la finalul meciului de la Mediaș. Acuzații grave la adresa unei alte echipe din Casa Pariurilor Liga 1!

31.08.2019 | 21:32
Edi Iordanescu a facut scandal la finalul meciului de la Medias Acuzatii grave la adresa unei alte echipe din Casa Pariurilor Liga 1

Edi Iordănescu a fost foarte supărat la conferința de presă, deși echipa sa a reușit o revenire de senzație de la 0-2 cu Poli Iași. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a vorbit despre problemele de la club și lipsa implicării conducerii. Tehnicianul s-a declarat dezamăgit de presiunile pe care le fac anumiți oameni din conducerea Transgaz, sponsorul principal, pentru ca Hermannstadt să-și dispute partidele de pe teren propriu la Mediaș!

Supărarea lui Edi Iordănescu: „Nu vreau musafiri în sufragerie permanent!”

Edi Iordănescu a vorbit la conferința de presă după meciul cu Poli Iași despre problemele apărute la club: „Cauzele nu o să le spun niciodată, pentru că fac parte din intimitatea echipei. Sunt lucruri care pot să fie făcute mai bine aici, în interiorul clubului. Au fost presiuni asupra clubului, dar nu vreau eu să le dezvolt.Trebuia să vorbească un conducător al acestei echipei. Eu vreau și lucruri interne schimbate! Am vrut să trezesc și echipa. Nu plec până la vară de aici și sunt foarte implicat. Ne-am autoimpus play-off-ul! Nimeni din club nu mi-a cerut asta!”

”Dar din vară vreau ca lucrurile pe care eu le semnalez să fie rezolvate! Altfel nu-mi găsesc motivație. Eu sunt atașat de loc, de oraș și de comunitate. Am casa închiriată aici și dorm pe la stadion. Nu cred că am dormit zece nopți în casa mea… Aici mă refugiez și sunt atașat de suporterii de aici și d-asta vreau stabilitate”, a mai spus antrenorul.

Edi Iordănescu, antrenor Gaz Metan Mediaș. Sursă foto: sportspictures.eu
Edi Iordănescu, antrenor Gaz Metan Mediaș. Sursă foto: sportspictures.eu

Gaz Metan, amenințată că va fi dată afară de pe stadion dacă nu primește Hermannstadt-ul?!

„Cred că e datoria conducerii să clarifice. Nu vreau să intru eu în discuțiile astea, dar am o poziție. Dacă vrem să-i ajutăm, pentru că suntem colegi de județ și înainte de toate români, cred putem să ne ajutăm. Eu nu închid ușa cuiva, dar totul se poate face într-un anumit context și într-o conjunctură. Și nu cu forța și cu pumnul în gură! Mie mi-a ajuns la urechi că ori ieșim de aici cu totul, ori acceptăm o colaborare!”, a continuat tehnicianul.

„Aici e casa noastră, aici avem vestiarul, aici sunt tabieturile noastre. În hotelul ăsta dorm, la stadion. Nu cred că este normal să se pună așa problema. Cine nu pricepe fenomenul și nu înțelege ce reprezintă Gazul pentru această comunitate să fie mai temperat, să rezolve lucrurile civilizat și nu pe poziții de forță! Nu acceptăm să ne jucăm. Noi aici locuim, aici stăm, muncim și vrem să fim la noi acasă, nu cu musafiri în sufragerie permanant”, a încheiat Edi Iordănescu.