Fotbal international

Edi Iordănescu, dezamăgit după CFR Cluj-Malmo 0-1! “Nu meritam mai mult”

24.07.2018 | 22:08
Edi Iordanescu dezamagit dupa CFR ClujMalmo 01 Nu meritam mai mult

Edi Iordănescu, dezamăgit după CFR Cluj-Malmo 0-1. Antrenorul campioanei României a analizat prestaţia jucătorilor clujeni la finalul meciului din Gruia şi a declarat că echipa a suferit în dinamica jocului şi că echipa a evoluat lent.

“Am întâlnit un adversar valoros, care are un ritm de joc bun şi care traversează o formă sportivă. Am făcut un joc lent. Am produs foarte puţin fotbal. Pe partea defensivă au existat inexactităţi. Am riscat, am schimbat sistemul după pauză, dar nu ne-a ieşit. Vom încerca să remontăm în retur. Am greşit şi am plătit. În dinamica jocului am suferit. Am intrat într-un joc de uzură din care ei au ieşit în câştig. Încercăm să pregătim celelalte meciuri cum trebuie. Nu am reuşit să surprindem. Din punctul meu de vedere nu meritam mai mult. Am dat dovadă de lipsă de luciditate şi mobilitate. Am apelat la variante de disperare. Mă aşteptam să ne pună probleme. Ne-a lipsit încrederea, restul sunt detalii. Avem şansa noastră. Mergem acolo şi putem marca un gol, iar de aici se poate întâmpla orice. Le-am mulţumit suporterilor şi îmi pare rău că nu am fost mai atenţi azi. Suntem într-o perioadă de tranziţie”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, dezamăgit după CFR Cluj-Malmo 0-1

Edi Iordănescu, dezamăgit după CFR Cluj-Malmo 0-1. Campioana României va juca miercuri, 1 august, de la ora 20:00, meciul retur cu formaţia suedeză. În cazul în care formaţia din Gruia va reuşi să întoarcă scorul şi să se califice, clujenii vor juca în turul trei preliminar din Liga Campionilor cu învingătoarea dublei Ludogoreţ Razgrad – Vidi.