Fotbal intern

Edi Iordănescu s-a întâlnit cu Negoiță să discute preluarea lui Dinamo și a refuzat!

22.09.2018 | 22:00
Edi Iordanescu sa intalnit cu Negoita sa discute preluarea lui Dinamo si a refuzat

Edi Iordănescu la Dinamo? Este ultima variantă apărută în haosul de la Dinamo. Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, liber de contract după despărțirea de ardeleni, este numele la care Ionuț Negoiță s-a gândit în dimineața de după eșecul de la Iași și pe care l-a contactat prin intermediari.

UPDATE, ora 20:57. Edi Iordănescu s-a întâlnit cu Ionuţ Negoiţă. FANATIK.RO a aflat că antrenorul i-a mulţumit patronului pentru interes şi i-a spus că nu poate prelua clubul Dinamo din mai multe motive, unul dintre ele fiind faptul că este stelist. Negoiţă trebuie să se orienteze spre un alt tehnician, cele mai vehiculate nume fiind Claudiu Niculescu şi Dan Alexa.


Deși Florin Bratu nu a semnat încă rezilierea contractului cu Dinamo și, teoretic, încă este antrenorul „câinilor”, Ionuț Negoiță și colaboratorii săi muncesc asiduu pentru a-i asigura urmașul lui „Bratone”.

Edi Iordănescu la Dinamo?! Întâlnire-șoc pentru preluarea „câinilor”

FANATIK.RO a aflat că șefii de la Dinamo i-au propus lui Iordănescu o întâlnire în cursul după-amiezii de sâmbătă pentru o primă luare de contact în vederea unei viitoare colaborări. Edi este extrem de apreciat de către Ionuț Negoiță și oamenii săi.

Motivul pentru care patronul de la Rin a ales să meargă pe o variantă „roș-albastră” ar ține și de faptul că nu a reușit să aibă rezultate cu antrenori ce au pedigree alb-roșu. Este însă greu de crezut că Edi Iordănescu va accepta să antreneze Dinamo, el care s-a declarat întotdeauna ca un stelist convins.

Sunt antrenor profesionist și exceptând un singur club pe care, chiar dacă-l respect foarte tare, nu pot să-l antrenez, în rest… Este vorba despre clubul care a fost în luptă cu Steaua de când eram eu mic și mă refer la Dinamo. Asta pentru că nu aș putea fi acceptat niciodată acolo și la rândul meu, nu aș vrea să trădez…”, a declarat Edi Iordănescu pentru FANATIK într-un interviu exclusiv acordat acum două luni.

Negoiță negociază deja și cu alți antrenori

Ceea ce este de-a dreptul stupefiant ține de această întâlnire pe care Negoiță i-ar fi solicitat-o lui Edi Iordănescu. E foarte posibil ca fanii din PCH să ia din nou foc la auzul acestei vești, cum s-a întâmplat pe forumuri și pe rețelele de socializare vizavi de Dan Alexa.

Dan Alexa este o variantă agreată de Ionuț Negoiță, dar respinsă categoric de fanii din PCH
Dan Alexa este o variantă agreată de Ionuț Negoiță, dar respinsă categoric de fanii din PCH

În afara lui Alexa și Edi Iordănescu, un loc important pe lista înlocuitorilor lui Florin Bratu este ocupat de Claudiu Niculescu, susținut puternic de Giovanni Becali, dar propus și de Florin Pandele, fostul șef al „Clau-gol” și bun prieten cu Ionuț Negoiță.

Negoiță are însă un mic semn de întrebare în privința lui Niculescu, pe care îl doresc foarte mult și fanii. Patronului nu i-a plăcut modul cum s-a comportat Claudiu la ultimele negocieri cu Dinamo, când în cele din urmă a ajuns Vasile Miriuță în „Groapă”.