Editorial Daniel Şendre. Top 6 lucruri la care să te aştepţi la reluarea Ligii 1. “Ofertă Gigi pentru Torje”

opiniile fanatik
Daniel Şendre   
in Editoriale
02/02/2018, 23:10
Editorial Daniel Şendre. Top 6 lucruri la care să te aştepţi la reluarea Ligii 1. “Ofertă Gigi pentru Torje”

Nea Gigi va anunţa că vrea să-l ia pe Torje

Nu ştiu ce se va întâmpla cu “câinii” în lupta pentru play-off, nici nu vreau să fac pronosticuri, dar pentru FCSB contează fiecare punct în lupta pentru titlu, aşa că oferta pentru Torje va veni, cel mai probabil, chiar înaintea unui meci direct. Gigi va anunţa că e dispus să-l ia definitiv de la Groznîi şi să-i ofere luna de pe cer, plus o primă de instalare indecentă, că doar nu-l doare gura. De dezvăluit nu va dezvălui suma din contract, “dăcât” arvuna. Patronul a învăţat de la actuali şi foşti colaboratori că indiferent de situaţia de moment a rivalei, un derby e un derby, iar Dinamo îl va onora ca atare, deci se poate întâmpla orice. Şi ce tertip mai la îndemână pentru a tulbura apele în Ştefan cel Mare să aibă, decât o super-ofertă pentru, probabil, cel mai bun om al duşmanului etern!?

Arbitrii vor strica cel puţin două meciuri

Şi asta până să înceapă play off-ul! Iar când spun “vor strica” mă refer la viciere de rezultat. Sigur, sper să mă înşel, dar dorinţa asta incontrolabilă  a cavalerior în negru, de a ieşi cumva în evidenţă, din cronicile de odinioară, plus presiunea foarte mare, îi vor face să o comită din nou. Judecata arbitrului român? “Dacă tot nu pot câştiga Oscarul, măcar să-l prezint”.

Gică Hagi va oferi încă 20-30 de declaraţii memorabile

Hagi gândeşte mult mai mult şi infinit mai repede decât poate să exprime, de aici şi perlele cu care ne încântă la aproape fiecare conferinţă de presă. Altfel spus, gândurile lui sunt ca românii din avioanele Wizzair, se îngrămădesc la ieşire. Din fericire, nici când a fost jucător, nici acum, nu asta trebuie să facă Hagi, să susţină prelegeri elevate, ci să ne ofere lecţii despre fotbal. Să rămâi doar la perle, fără a-i pătrunde vorbele, ar insemna nu doar că eşti superficial, ci şi că nu îţi place foarte mult sportul care l-a transformat pe Gică în Rege. Eu îl preţuiesc necondiţionat.

Negoiţă va anunţa că va opri apa caldă la Săftica

Glumesc, e doar o formă mai plastică de a spune că fratele primarului va reitera la un moment dat faptul că Dinamo e de vânzare. Indiferent de parcursul echipei în campionat, relaţia dintre suporteri şi patron cred că este iremediabil compromisă. Iar vina este exclusiv a patronului, care din salvator a devenit şi el un gropar. Când încasezi din transferuri 1.700.000 de euro într-o pauză competiţională  şi nu aduci în loc decât jucători împrumutaţi sau liberi de contract, or “când îţi vinzi doi căpitani şi tot n-ai bani să închiriezi Arena Naţională”, cum scrie colegul Silviu Ghering aici, nici nu poate fi altfel. Negoiţă e ca un matelot al cărui obiectiv nu e să-şi salveze corabia, ci să înşface cât mai multe bunuri înainte s-o părăsească. Nu e bine, domnule căpitan, nu e bine deloc, nu mai există nicio diferenţă între tine şi şobolanul din cala cu cereale!

Galeria lui Dinamo îşi va onora în continuare blazonul

Fie că îi va face pe oltenii lui CSU să afişeze un banner uriaş prin care îl susţin pe Mititelu, fie că le vor schimba steliştilor versurile dintr-un câtec celebru, ultraşii din Ştefan cel Mare vor ieşi din nou în evidenţă. Asta pare să fie blestemul modern al suporterilor lui Dinamo, dacă vreţi, să nu mai aibă o echipă pe măsura galeriei sale.

Scandalul din sezonul trecut a fost minciună

… staţi să vedeţi ce se întâmplă sezonul ăsta! Mai ales că acum, în luptă dreaptă se află oastea cea bună a Sfântului Gheorghe şi ungurii vicleni şi răi, care vor “să ne ia Transilvania”. Altfel, staţi puţin, să vedem, că poate ăla mic din Generaţia de Aur va înjura, poate va zice ceva, nu ştim! Sau poate că domnul doctor Mureşan îi va fura un cartof lui nea Gigi din ciorbă, repet, chiar nu ştim, se poate întâmpla orice. Cert e că va ieşi cu scandal, oltenii fiind responsabili cu băgatul băţului prin gard.

Pentru titlu câştigat tot la TAS, ce cotă îmi daţi? 😉

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.