Sport

Eduard Irimia, între Real Madrid și La Liga! Fondatorul Superkombat pregătește un eveniment grandios pe 1 noiembrie: „Este unicat în lume!”. Exclusiv

Eduard Irimia, omul care a fondat Superkombat, unul dintre cele mai faimoase campionate de kickboxing din lume, pregătește un eveniment major pe data de 1 noiembrie, la Dubai (Emiratele Arabe Unite).
04.10.2021 | 01:16
Eduard Irimia intre Real Madrid si La Liga Fondatorul Superkombat pregateste un eveniment grandios pe 1 noiembrie Este unicat in lume Exclusiv
Eduard Irimia, între Real Madrid și La Liga! Fondatorul Superkombat pregătește un eveniment grandios pe 1 noiembrie: „Este unicat în lume!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Superkombat a fost invitat la Sportel, cel mai mare târg de sport din lume, care va avea loc în perioada 5-7 octombrie, la Monaco.

Printre numele sonoare care vor fi prezente la Sportel se numără UEFA, NBA, ATP, UFC sau Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Eduard Irimia pregătește un eveniment grandios pe 1 noiembrie

În data de 6 octombrie, Irimia va prezenta conceptul său ambițios în cadrul galei Forbes Monaco în colaborare cu I Success Awards.

Irimia anunțase anul acesta că își dorește sa organizeze o ligă exclusivistă în parteneriat cu Forbes, unde lideri din diverse domenii ar putea să dețină o echipă de luptători înscrisă în circuit. Prin acest concept, Irimia dorește să ducă sporturile de contact într-o zonă premium cu parteneri puternici financiar.

ADVERTISEMENT

Eduard Irimia susține că bugetul galei, din data de 1 noiembrie, este de jumătate de milion de euro. Gala urmează să aibă loc la Dubai într-o locație grandioasă, dotată cu tehnologie de ultimă generație.
„Pe data de 6, vom anunța la nivel global gala care va avea loc la Dubai pe 1 noiembrie. E un concept făcut sub patronajul Forbes la nivel global.

Avem un fel de ligă în care mai multe entități Forbes din lume investesc în niște echipe de sportivi. Practic, mai mulți milionari vor finanța niște echipe de luptători.

ADVERTISEMENT

Este o ligă în care vor intra 32 de oameni de pe planeta asta. Este un eveniment unicat în lume, în istoria producțiilor de sporturi de contact, pentru că se desfășoară într-o locație splendidă. Această locație este un fel de teatru de 1.500 de persoane, care are ca tehnologie tot ce este mai nou pe planeta asta pe parte de proiecție, lasere, cade apa din pereți, un milion de litri pe show, curg ca niște cascade. Arată ca un set-up de film.

Gala de pe 1 noiembrie va fi una inaugurală. Bugetul de producție va fi de jumătate de milion de euro. Banii provin din lansarea unei criptomonede la nivel global”, a declarat Eduard Irimia, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
În imagine, Florian Munteanu și Eduard Irimia

Superkombat este unul dintre cele mai cunoscute campionate de kickboxing din lume. Între anii 2010 și 2018, Superkombat a reușit performanța de a avea acoperire în peste 100 de țări prin contractele cu Eurosport si CBS Sports.

ADVERTISEMENT