Sport

Eduardo Camavinga, perla lui Rennes, oferte ameţitoare de la Barcelona şi Manchester United. Francezii vor 50 de milioane de euro

25.11.2019 | 11:16
Eduardo Camavinga perla lui Rennes oferte ametitoare de la Barcelona si Manchester United Francezii vor 50 de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Eduardo Camavinga este unul dintre cei mai doriţi tineri jucători din fotbalul mondial. Jucătorul lui Rennes are doar 17 ani, dar a devenit titular incontestabil în acest sezon din Ligue 1, iar giganţii din Europa se bat pentru semnătura mijlocaşului.

Camavinga, oferte ameţitoare de la Barcelona şi Manchester United

Camavinga a împlinit 17 ani în noiembrie, dar este deja urmărit de marile forţe din campionatele de top. Iar Barcelona şi Manchester United sunt două dintre echipele interesate de jucător. Iar L’Equipe a anunţat deja că fotbalistul poate pleca pentru 51 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Fabrica de talente de la Rennes i-a mai produs pe Yoann Goucuff, Sylvain Wiltord sau Ousmane Dembele, iar presa internaţională a notat constant dorinţa lui United pentru Camavinga. Şi The Sun a anunţat astăzi că Ole Gunnar Solskjaer îl vrea la echipă, cel mai târziu la finalul sezonului. Mutarea s-ar putea face chiar şi în iarnă.

Şi Barcelona îl are pe lista scurtă de transferuri pe tânărul francez, având nevoie de soluţii la mijlocul terenului după ce Sergio Busquets şi Ivan Rakitic sunt spre finalul carierelor. Camavinga a impresionat pentru prima dată în acest debut de sezon când Rennes a reuşit s-o învingă pe PSG. A oferit un assist, devenind cel mai tânăr jucător din Ligue 1 cu o astfel de performanţă, la 16 ani.

ADVERTISEMENT

Camavinga, adversar al lui CFR Cluj în Europa League

Fotbalistul lui Rennes a fost titular în meciul cu CFR Cluj din Franţa, dar a fost eliminat în primul minut al reprizei secunde din poziţie de ultim apărător. FANATIK a vorbit înainte de acest meci cu George Merloi, internaţional de tineret şi fotbalist la Academica Clinceni.

Merloi tocmai a marcat primul gol în Casa Pariurilor Liga 1 împotriva lui Dinamo şi a fost coleg cu Eduardo Camavinga la tineretul lui Rennes. A rămas impresionat de calităţile francezului: “Este foarte bun, va ajunge mare. Are toate calităţile să ajungă la o formaţie de top, seamănă mult la stil de joc cu Kante de la Chelsea”, a spus Merloi.

ADVERTISEMENT
  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Camavinga, conform transfermarkt.com