Sport

Steaua 86, sărbătorită de CSA la Cercul Militar. Imagini VIDEO de la eveniment. Update exclusiv

CSA Steaua București va organiza un eveniment restrâns la 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Imagini de la festivitate.
08.05.2024 | 16:22
Steaua 86 sarbatorita de CSA la Cercul Militar Imagini VIDEO de la eveniment Update exclusiv
Marius Lăcătuș, alături de comandantul Ștefan Bichir la sărbătorirea a 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Sursă foto: Facebook @Steaua București
ADVERTISEMENT
08-05-2024
13:26

Imagini video de la sărbătoarea Stelei!

Contul de Facebook al celor de la CSA Steaua a publicat la 8 mai 2024 un clip video filmat la sărbătoarea legendelor Stelei. N-au fost chiar toate gloriile roș-albaștrilor din 1986 prezente, însă a ieșit de un clip de aproape două minute.

 

Căpitanul Tudorel Stoica a fost cel care a tăiat tortul, în timp ce Anghel Iordănescu a fost responsabilul cu glumelele. De la eveniment nu a lipsit nici Valentin Ceaușescu, unul dintre artizanii marii echipe a Stelei.

07-05-2024
15:51

Primele imagini de la festivitatea Stelei

Steaua București a publicat pe pagina oficială de Facebook mai multe fotografii de la dineul organizat la Casa Centrală a Armatei. La eveniment a participat și comandantul Ștefan Bichir, precum și Secretarul de Stat al Ministerului Apărării, Eduard Bachide.


De la festivitate nu a lipsit nici trofeul Cupei Campionilor Europeni, iar eroii de la Sevilla în frunte cu Marius Lăcătuș, Tudorel Stoica sau Victor Pițurcă au primit o placă aniversară.

07-05-2024
09:54

Steaua 86, sărbătorită la Cercul Militar Național

FANATIK a aflat că CSA Steaua București a decis să organizeze un dineu la restaurantul de la Cercul Militar Național, fosta Casă Centrală a Armatei, cu începere de la ora 16:00.

Evenimentul va fi însă unul privat. Locația tocmai a fost de curând restaurată și se află în centrul Capitalei, pe strada Constantin Mile, vis a vis de Calea Victoriei. 

CSA Steaua București va sărbători a treia zi de Paște 38 de ani de la noaptea magică de la Sevilla, când „militarii” au devenit campionii Europei. Numai că în acest an fanii nu se vor putea bucura de moment. Și nici presa. FANATIK are detalii de culise.

CSA Steaua București, sărbătoare restrânsă la 38 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni

FANATIK a aflat cum va trata conducerea clubului cea mai mare performanță din istoria Stelei. Foștii jucători din finala de la Sevilla au fost invitați la o întâlnire aniversară la care va fi prezent comandantul Ștefan Bichir. La eveniment a fost invitat și ministrul Apărării Anghel Tîlvar precum și alte nume importante.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua București a luat decizia să nu marcheze momentul printr-un eveniment amplu, mai ales că anul acesta a picat în perioada Sărbătorilor Pascale, iar echipa de fotbal nu dispută niciun meci în această perioadă.

Cel mai probabil nu va mai exista niciun eveniment major pe 7 mai organizat de club până în 2026, când se vor sărbători 40 de ani de la finala de la Sevilla și când se așteaptă să aibă loc o sărbătoare cu totul și cu totul specială.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua București nu va permite accesul presei la dineul organizat

Din informațiile FANATIK, în contextul războiului rece dintre FCSB și CSA Steaua București, conducerea clubului a decis să nu permită accesul presei la acest eveniment.

Eroii de la Sevilla vor fi invitați la un dineu restrâns. O parte dintre foștii jucători nu vor putea fi prezenți, așa că va fi o sărbătoare restrânsă, mai exact o masă la care vor participa aproximativ 20 de persoane.

ADVERTISEMENT

Printre cei mai importanți absenți se numără Emeric Ienei, Ladislau Boloni, Helmuth Duckadam, Gabi Balint, Miodrag Belodedici sau Anton Weissenbacher precum și regretații Lucian Bălan și Ilie Bărbulescu.

CSA Steaua București va marca în schimb 77 de ani de la înființarea clubului

Tot FANATIK a dezvăluit că Marius Lăcătuș va avea parte de o surpriză pe 7 iunie, când CSA Steaua București va sărbători 77 de ani de la înființarea clubului.

ADVERTISEMENT

La stadionul Ghencea va fi lansată o carte autobiografică dedicată simbolului Stelei, iar Marius Lăcătuș ar putea da lovitura de start la meciul amical dintre România și Liechetenstein.

  • 38 de ani au trecut de la finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua la penalty-uri în fața Barcelonei
ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților