News

Ei sunt polițiștii care au întârziat căutarea Alexandrei cu 14 ore! Cum au ajuns cei doi, soț și soție, să domine Poliția din zonă

22.08.2019 | 15:35
Ei sunt politistii care au intarziat cautarea Alexandrei cu 14 ore Cum au ajuns cei doi sot si sotie sa domine Politia din zona
ADVERTISEMENT

Ei sunt polițiștii care au întârziat căutarea Alexandrei Măceșanu cu 14 ore! Astfel, o anchetă internă demarată de IGPR legat de felul în care s-a acționat pentru găsirea fetei a scos la iveală nereguli grave. Conform raportului, Violeta și Nicolae Mirea, considerați unul dintre cele mai influente cupluri de poliţişti din judeţul Olt nu și-au exercitat atribuțiile de serviciu în mod regulamentar. Concret, oamenii legii au informat-o pe Violeta Mirea încă din seara zilei de 24 iulie despre dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Ei sunt polițiștii care au întârziat căutarea Alexandrei cu 14 ore!

Totul s-a întâmplat în jurul orei 20.30, atunci când tatăl adolescentei l-a contactat disperat pe agentul-şef principal din comună, Vasile Marian. Dacă s-ar fi respectat legea, căutarea trebuia să înceapă imediat, conform procedurilor valabile inclusiv la nivelul Poliţiei Române. N-a fost chiar așa și pentru că Violeta Marin i-a ordonat subalternului Vasile Marian să-l trimită pe tatăl Alexandrei Măceşanu acasă.

ADVERTISEMENT

Culmea, aceasta a zis ca părintelui să i se recomande să vină a doua zi dimineaţa la postul din Dobrosloveni pentru a depune o plângere. Drept pentru care speţa s-a înregistrat oficial abia pe 25 iulie, la ora 10.30. A fost momentul în care Poliţia a început formal căutările fetei, cu puţin timp înainte ca Alexandra să reuşească să sune la 112. De remarcat că Violeta Mirea, comisar – șef conduce din 2014 Secţia 2 Poliţie Rurală Osica de Sus.

Ei sunt polițiștii care au întârziat căutarea Alexandrei cu 14 ore! Violeta şi Nicolae Mirea
Violeta și Nicolae Mirea s-au pensionat la puțin timp după ce a ajuns în presă cazul Caracal. Sursa foto – facebook

Cum au ajuns cei doi, soț și soție, să domine Poliția din zonă

Vorbim despre una dintre cele mai influente funcţii de conducere din Poliţia Olt, pentru că acestei secţii îi sunt arondate alte opt posturi comunale din judeţ: Cezieni, Dobrosloveni, Dobrun, Drăghiceni, Fălcoiu, Fărcaşele, Osica de Jos, Osica de Sus. Concret, dispoziția pe care a dat-o Violeta Mirea a însemnat pierderea a peste 14 ore în căutarea Alexandrei. Violeta Mirea locuiește în aceeaşi casă cu Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Municipiului Caracal.

ADVERTISEMENT

Acesta a ieșit la pensie printr-o dispoziţie din 5 august, după ce a condus iniţial căutările fetei. Tocmai dorința lui Nicolae Mirea de a ajunge şef la Poliţia Caracal l-a făcut să divorţeze în ianuarie 2018 de soţia Violeta, cu care era căsătorit de peste 30 de ani şi au împreună doi copii majori. A făcut acest lucru pentru că nu putea participa la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Caracal pentru că se afla în relaţia de subordonare cu soţia sa. Între timp, cei doi s-au pensionat, la câteva zile după scandalul izbucnit la Caracal și vor încasa un venit lunar cifrat la aproximativ 12.000 de lei.

 

 

 

Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”