News

El e Petronel, tânărul care s-a spânzurat din dragoste: “Sufletul i s-a umplut de supărări și suferință”

Un tânăr de 27 de ani din Iași, tată a trei copii, s-a sinucis din dragoste, după ce s-a certat cu iubita. Tânărul a amenințat-o.
02.08.2023 | 18:07
El e Petronel tanarul care sa spanzurat din dragoste Sufletul i sa umplut de suparari si suferinta
Un tânăr din Iași s-a sinucis din dragoste. Foto: Colaj Fanatik/Facebook, Captura Video.
ADVERTISEMENT

O dramă cutremurătoare a avut loc în Iași, în urma sinuciderii unui tânăr de numai 27 de ani, numit Petronel, care a decis să-și pună capăt vieții din cauza problemelor în relații amoroase.

Petronel s-a spânzurat din dragoste

Incidentul a pornit de la un conflict aprins dintre cei doi parteneri, în urma căruia tânărul a strigat că se va spânzura, însă iubita sa a crezut că este o glumă. Familia tânărului se află în pragul disperării după această tragedie neașteptată.

ADVERTISEMENT

Petronel era tatăl a trei copii și avea o viață marcată de dificultăți. După ce s-a despărțit de mama copiilor săi, a căzut în patima alcoolului și a ajuns în vizorul Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași.

Cu timpul, tânărul și-a refăcut viața și a găsit o nouă iubire, dar sufletul său a rămas încărcat de durere și suferință din cauza despărțirii anterioare.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de disperare, Petronel s-a dus în pădurea de lângă casă, unde s-a sinucis prin spânzurare. În ciuda apelului său de ajutor, iubita sa a crezut că este o glumă, ceea ce a dus la o tragedie de neimaginat. Familia tânărului este distrusă de pierderea fiului lor cel mai mare și încearcă să înțeleagă cum a ajuns la o asemenea decizie.

Vecinii și cunoscuții sunt profund șocați de cele întâmplate și își amintesc cu afecțiune de tânărul dispărut, care era un sprijin pentru familie și pentru comunitatea locală.

ADVERTISEMENT

Tânărul a trecut prin mai multe încercări

Poliția a intervenit imediat la locul tragediei și a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, considerând moartea suspectă. Autoritățile continuă cercetările pentru a elucida toate circumstanțele care au dus la acest gest extrem al tânărului. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi supus necropsiei în încercarea de a stabili cauza exactă a decesului.

Cu inimile frânte, familia și prietenii își iau rămas bun de la tânărul Petronel, sperând că necropsia va aduce mai multă lumină în întunecata poveste a pierderii sale tragice.

ADVERTISEMENT

“Era băiatul meu mare. Aveam atât de multe pretenții de la el, dar sufletul lui s-a umplut de supărări și suferință, pentru că nu a vorbit cu nimeni despre asta. Nu a mai putut, băiatul meu…. A avut o viață grea. A făcut de tânăr 3 copii pe care i-a iubit ca pe ochii din cap și mai apoi s-a despărțit de femeia aia.

Nu s-au înțeles și ea l-a lăsat repede. A suferit tare mult, dar a trecut peste. A început să bea mult și după mult timp a găsit-o pe iubita lui cu care era. Însă nu a putut duce ca prima dată”, a mărturisit tatăl lui Petronel, pentru BZI.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze