Fotbal intern

El este fotbalistul cu cea mai mare clauză reziliere de la Craiova! Cât vrea Mihai Rotaru pe noul “diamant” al Olteniei

29.04.2019 | 16:29
El este fotbalistul cu cea mai mare clauza reziliere de la Craiova Cat vrea Mihai Rotaru pe noul diamant al Olteniei

Are 19 ani și este considerat noul produs de export al “leilor” alb-albaștri. FANATIK a aflat cine este fotbalistul cu cea mai mare clauză de reziliere de la Craiova. Mihai Rotaru este convins că poate obține suma stipulată în contract pentru noul “diamant” pe care îl are în curte. Cât vrea patronul oltenilor pentru Valentin Mihăilă.

Fotbalistul cu cea mai mare clauză reziliere de la Craiova: 9 milioane de euro!

Valentin Mihăilă a avut o ascensiune importantă în acest sezon și se anunță a fi viitorul mare transfer pe care Craiova îl va trimite în străinătate. Puștiul născut în anul 2000 este internațional U19 și a fost unul dintre favoriții lui Devis Mangia câtă vreme italianul a condus echipa. Și Corneliu Papură, noul tehnician al oltenilor, îl consideră vital pentru formula sa de joc.

Mihăilă, care are avantajul că poate ocupa și în sezonul viitor unul dintre cele două locuri de titular garantate prin regula U 21, a fost „blindat” de patronul Mihai Rotaru. Sursele FANATIK susțin că tânărul și talentatul mijlocaș are cea mai mare clauză de reziliere de la Craiova: 9 milioane de euro. Oltenii sunt convinși că pot obține acești bani din viitorul transfer al jucătorului.

Valentin Mihaila
Valentin Mihaila a prins aripi de când a devenit titular al Craiovei, iar prestațiile i-au adus numeroase laude

Anul trecut a fost la un pas de tragedie

La finalul lui 2018, Valentin Mihăilă a fost protagonistul nedorit al unui episod șocant. Fotbalistul Craiovei a fost lovit în gât, cu pumnul, de Laurențiu Rus, de la Poli Iași. Mihăilă a resimțit foarte dur atacul lui Rus și a leșinat pe gazon, spre spaima celor din jur.

Pentru gestul de la acea vreme, Rus s-a ales cu o pedeapsă exemplară din partea Comisiei de Disciplină, 9 etape de suspendare, dar și cu o amendă usturătoare, 20.000 de lei. Accidentarea nu l-a făcut pe fotbalistul Craiovei să își piardă din încredere, iar prestațiile ulterioare au fost din ce în ce mai bune.

26 de meciuri a jucat Valentin Mihăilă pentru Craiova în acest sezon, reușind un gol și 6 pase de gol

400 de mii de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform Transfermarkt