Life

El este motanul care și-a îmbogățit stăpâna. Ce făcea animalul în fiecare seară: ”Sunt recunoscătoare”

El este motanul care a reușit să își îmbogățească stăpâna. Animalul de compania a adunat lucruri ”prețioase” din casele altor persoane.
04.05.2023 | 20:31
El este motanul care sia imbogatit stapana Ce facea animalul in fiecare seara Sunt recunoscatoare
El este motanul care și-a îmbogățit stăpâna. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

El este motanul care a reușit să își ”îmbogățească” stăpâna. Femeia a fost pusă într-o situație destul de jenantă, pentru simplul obicei al patrupedului său seară de seară. Mai exact, se pare că motanul a furat numeroase obiecte, unele dintre ele scumpe, de la vecini.

El este motanul care a reușit să își ”îmbogățească” stăpâna

Într-o postare pe pagina persoană de Facebook, o femeie din Marea Britanie a postat un mesaj cât se poate de controversat. Aceasta a dezvăluit că motanul său fură de ani întregi din casele vecinilor lucruri scumpe în timpul nopții.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, aceasta se trezește dimineață cu obiectele respective. Printre cele furate se numără inclusiv un pantof de firmă, diferite alimente, lenjerie intimă și nu numai. În total, femeia a ajuns să aibă în casă obiecte furate de aproape 300 de lire sterline.

Chiar și așa, ea spune că în opinia ei, animalul de companie vrea să îi aducă cadouri. Dacă până acum îi aducea păsări ori șoareci, se pare că patrupedul a decis să schimbe oarecum tactica și a ajuns să meargă în casele oamenilor.

ADVERTISEMENT

”Cred că pisicilor le place să le aducă stăpânilor lor diverse obiecte capturate. De cele mai multe ori aduce păsări sau șoareci, lucru pentru care sunt recunoscătoare”, a spus femeia, potrivit BBC.

Printre obiectele furate se numără și sutiene sport de firmă, destul de scumpe, a mai spus femeia. De asemenea motanul a mai adus și o geantă, însă fără bani în ea, ori alte documente. Femeia nu își explică nici cum reușește motanul să aducă anumite obiecte care pot fi destul de grele.

ADVERTISEMENT

Femeia le-a returnat vecinilor lucrurile furate

Chiar și așa, aceasta se află acum într-o postură jenantă. Femeia este nevoită să înapoieze lucrurile celor păgubiți, deși vinovatul este chiar motanul ei. Tocmai din acest motiv, ea a decis să facă o postare cu toate obiectele furate.

Și se pare că gestul ei a dat roade. Femeia spune că după postarea sa a fost contactată de mai mulți vecini, care au venit să își revendice lucrurile. Iată deci că situația a avut un final fericit. Chiar și așa, femeia continuă să se simtă jenată pentru cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

“În postarea de pe Facebook, vecinul nostru a văzut și a spus ‘Sunt ale mele, am crezut că am înnebunit. Săptămâna aceasta am avut șase obiecte diferite, care sunt în saci de transport, gata să fie returnate proprietarilor lor”, a conchis femeia.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”