Life

Ele sunt zodiile răsfățate de astre în următoarele 3 luni. Săgetătorii trag lozul norocos

Zodiile care se vor bucura de răsfăț din partea astrelor, în următoarele 3 luni. Ce loz norocos vor extrage nativii Săgetător.
28.08.2023 | 22:15
Ele sunt zodiile rasfatate de astre in urmatoarele 3 luni Sagetatorii trag lozul norocos
Despre ce nativi este vorba. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Răsfăț în următoarele 3 luni pentru o parte dintre nativii horoscopului. Viața le va surâde în adevăratul sens al cuvântului. Vor uita de griji și se vor axa doar pe dezvoltarea lor. Săgetătorii se află printre aceștia și vor simți că au extras lozul norocos.

Ce zodii vor fi răsfățate de nativi până la final de an

În sfârșit, pentru aceste zodii va apărea și soarele pe strada lor, după ce s-au chinuit multă vreme și simțeau că nu vor mai avea parte de fericire niciodată. Destinul va fi unul de invidiat pentru cei din jurul lor, așa că trebuie să fie precauți cu oamenii de care se înconjoară.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Săgetătorii vor avea ocazia să călătorească foarte mult. Își vor ieși din zona de confort și vor simți că lucrurile se îndreaptă către direcția dorită. Își vor face foarte mulți prieteni și s-ar putea îmbogăți. Ca din senin, contul lor bancar se va dubla.

La mijloc, însă, este vorba despre o sumă pe care o vor primi în urma unui efort depus acum ceva timp, pentru un proiect visat. Săgetătorul va avea senzația că a extras, într-adevăr, un loz norocos. Atenție la oamenii de care vă veți înconjura dacă vă aflați sub acest semn zodiacal, deoarece mulți ”amici” se vor ivi brusc.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecul va fi mai atent cu stilul său de viață. Vrea să și-l îmbunătățească, după ce a început să aibă probleme de sănătate. În calea lui se va ivi o persoană care îl va ajuta să aibă silueta de vis. Nu este exclus să apară fiori ai iubirii, puternici.

Mare atenție la sentimentele pe care vi le veți împărtăși, fiindcă riscați să cădeți și într-o capcană. Puteți fi folosit. De cealaltă parte, Berbecului îi va merge bine și financiar. La locul de muncă ar putea avea un salariu mai mare și din care își va putea permite multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Pești

Peștii vor fi axați pe a face bani, iar aceștia vor veni. Situația financiară a Peștilor va deveni una roz și nu vor mai trăi cu grija zilei de mâine. Peștii își vor satisface din mofturi și vor călători mai des. Vor descoperi noi culturi și noi oameni care le va schimba perspectiva asupra vieții.

În același timp, Peștii vor face multă dezvoltare personală. Vor încerca să se redescopere și să nu-și mai împovăreze umerii cu lucruri mărunte. Vor realiza că multe lucruri neplăcute li s-au întâmplat din cauza gândirii lor negative. Cea pozitivă îi va ajuta să-și redescopere idealul.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capriconul va pune piciorul în prag în următoarele trei luni, în sensul în care nu se va mai lăsa batjocorit de nimeni. Va elimina tot ceea ce este toxic din împrejurul său, deoarece își dorește îmbunătățirea vieții. Capricornul va deveni o persoană mai blândă cu el însuși.

Nativii Capricorn singuri și-ar putea întâlni sufletul pereche, după o perioadă în care au simțit că nimeni nu le va mai putea aduce fericirea. Capricornii vor avea șansa să-și schimbe destinul și chiar să-și întemeieze o familie, când se vor aștepta mai puțin.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și...
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute de mii de euro pentru a rezolva probleme în justiție
Secretul unei omlete perfecte. Marile greșeli de evitat
Secretul unei omlete perfecte. Marile greșeli de evitat
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă