Life

Elena Chiriac, cădere nervoasă în marea finală Survivor România: „Pierd, sunt slabă”

Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România. Luptătoarea de taekwondo se teme ca va pierde competiția și se simte singură, în timp ce foștii săi colegi nu o susțin.
31.05.2022 | 22:06
Elena Chiriac cadere nervoasa in marea finala Survivor Romania Pierd sunt slaba
Elena Chiriac a cedat în finala Survivor România. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a cedat în finala Survivor România și a izbucnit în lacrimi. Concurenta se teme că va pierde concursul și a mărturisit că s-a simțit singură de când au plecat foștii săi colegi.

Elena Chiriac, cădere nervoasă în finala Survivor România

Elena Chiriac simte că pierde în fața colegilor săi și se teme că este „prea slabă” pentru a câștiga în fața rivalilor, Alex Delea și Ionuț Popa.

ADVERTISEMENT

În timpul marii finale, luptătoarea de taekwondo le-a mărturisit foștilor săi colegi, Laura Giurcanu, Cătălin Zmărăndescu și Robert Niță că s-a abținut foarte mult în ultimele zile, însă acum nu mai poate rezista.

„Pierd, sunt slabă! Îmi doresc atât de mult Mi-a fost atât de greu. Știi de cât timp îmi înghit plânsul? De zile întregi.

ADVERTISEMENT

Și când plâng, parcă nu e suficient. Parcă aș plânge zile și nopți la cât de greu îmi e. De când ați plecat voi, Laura, sunt singură. Și acum…tot singură”, a spus Elena Chiriac în finala Survivor România. 

Robert Niță a ajutat-o să se spele pe față și a încurajat-o spunându-i că nu poate fi slabă, atâta timp cât a ajuns în acest punct al concursului difuzat pe Pro TV. 

ADVERTISEMENT

In finala Survivor România, doar Cătălin Zmărăndescu, Otilia Bilionera și CRBL și-au arătat susținerea pentru Elena Chiriac.

Restul concurenților au fost pe tot parcursul jocului alături de Ionuț Popa și Alex Delea, pe care i-au încurajat puternic de pe margine.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a declarat că își dorește să-i vadă ridicând trofeul pe cei doi foști Războinici, Alex Delea fiind și cel care a câștigat colanul de imunitate.

 

ADVERTISEMENT