Life

Elena Chiriac, dezamăgită de Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România. Gestul pe care nimeni nu l-a observat

Elena Chiriac a fost șocată de plecarea lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România, dar și de felul în care a ales să plece. Luptătoarea de taekwondo a mărturisit totul.
27.03.2022 | 20:17
Elena Chiriac dezamagita de Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania Gestul pe care nimeni nu la observat
Elena Chiriac, concurentă la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac le-a mărturisit colegilor din echipa ei că ea este convinsă de faptul că Zmărăndescu s-a referit la ea când a plecat din concurs, spunându-i lui CRBL să fie atent la șerpișorii mici din echipă.

Elena Chiriac, dezamăgită de atitudinea lui Cătălin Zmărăndescu la plecarea de la Survivor România

Luptătoarea de taekwondo a spus că nu se aștepta la o asemenea plecare din partea lui Cătălin Zmărăndescu, de care era destul de apropiată.

ADVERTISEMENT

Se pare că relația dintre cei doi se răcise în urma unei intrări pe traseu. Cătălin începuse să fie dur cu toți cei din echipa sa care nu reușeau să aducă puncte, iar asta nu i-a plăcut foarte mult Elenei.

„A spus că regretă că a avut prea repede încredere în niște persoane. Se referea la mine.  Nici măcar nu m-a strâns în brațe. I-a zis lui CRBL: ai grijă la șerpișorii mici. 

ADVERTISEMENT

Am vrut să mă duc să vorbesc cu el la un moment dat.

El vedea că sunt cum sunt și se purta cu mine ca și cum eram dușmani. Nu știu ce concluzii a tras el…”, a spus Elena Chiriac de la Survivor România.

„S-a lepădat de toți”

CRBL a încercat să deslușească ițele încâlcite legate de plecarea lui Zmărăndescu. Vorbind cu Elena Chiriac, acesta a pus cap la cap totul și a observat gestul sportivului de a nu o lua în brațe pe Chiriac la ieșire, fix persoana cu care avea cea mai bună relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Atitudinea lui Cătălin a fost ciudată și pentru restul membrilor. Pe parcursul discursului pe care sportivul l-a avut la eliminarea sa, Laura și Elena își aruncau priviri de mirare, neînțelegând de ce Zmărăndescu a ales să se dezică de mai toată echipa sa.

„S-a lepădat până și de tine. S-a lepădat de toți care au trecut pe lângă el la Survivor”, a fost remarca făcută de CRBL în camp în urma dezvăluirilor Elenei Chiriac.

ADVERTISEMENT