Life

Elena Chiriac spune adevărul despre Cucu și relația lor. Finalista Survivor România îl pune la punct: “El a ales să mintă”

Elena Chiriac, finalista de la Survivor România 2022, a vorbit despre cele mai recente declarații făcute de Cucu pe seama relației lor, vedeta recunoscând că deja s-a ajuns într-o situație imposibilă.
16.08.2022 | 14:30
Elena Chiriac spune adevarul despre Cucu si relatia lor Finalista Survivor Romania il pune la punct El a ales sa minta
Elena Chiriac s-a săturat să fie asociată cu o relație inventată de Cucu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cucu de la Noaptea Târziu, fost concurent al Survivor România 2021, a vorbit, în vremea în care Elena Chiriac era plecată în Republica Dominicană la cel mai recent sezon al show-ului despre o presupusă relație intimă între el și frumoasa sportivă. Acum Elena a decis să lămurească, definitiv, situația, explicând că totul este o invenție, o minciună, a fostului ei amic.

Ce spune Elena Chiriac, de la Survivor România 2022, despre presupusa relație cu Cucu

”A existat, într-adevăr, o relație de prietenie care s-a concretizat, cumva, la Untold. Ulterior, am stat și am vorbit luni de zile la telefon, dar ceea ce vreau să spun  este faptul că nu a existat o relație între mine și Elena Chiriac”, a spus, deunăzi, Cucu de la Noaptea Târziu. Dar, culmea, deși Elena Chirac așteaptă de trei luni deja scuze publice, nu le-a oferit nicio secundă.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că tot revine cu declarații pe acest subiect. L-am rugat încă de când am venit acasă, de câteva ori, să clarificăm situația asta, odată pentru totdeauna, public, iar el a tot spus că se va ocupa. Dar nu a avut timp să se ocupe. Suntem în punctul în care eu am tot încercat să îl menajez și pe el, dar asta până când ies, acum public, și clarific situația asta. El nu și-a cerut nici scuze, nu a clarificat situația…”, spune Elena Chiriac pentru FANATIK.

Ba chiar, ne-a mărturisit Faimoasa de la Survivor România 2022, discuțiile pe care le-a purtat, pe acest subiect, cu celebrul Cucu au fost inutile, concurentul sezonului anterior al show-ului susținând sus și tare că, de fapt, ar fi vina presei.

ADVERTISEMENT

”Am discutat pe tema asta (a relație lor, n. red.) cu el, dar nu ne-am înțeles. El îmi spune mie că e vina presei, dă vina pe presă, în condițiile în care el a dat un interviu, video, în care, cu cuvintele lui, spune că noi am avut o relație.

Ceea ce nu e adevărat, dar e vina presei că el a spus asta. Și nu cred că se poate defini altfel o relație intimă, să înțeleagă careva altceva”, ne-a mai spus Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac: ”Aș vrea să nu mai mintă”

Dacă, de luni bune, Elena Chiriac se chinuiește să demonteze o afirmație cu privire la relația pe care ar fi avut-o cu Cucu, lucrurile nu sunt, nici acum, lămurite. Iar asta o scoate din sărite pe fosta concurentă de la Survivor România 2022. Cu toate acestea, momentan, nu este convinsă că îl va da în judecată. Răbdarea ei, încă, nu a ajuns la limita extremă.

”Asta este ceva personal, pot spune, nu vreau să îmi spăl rufele în public chiar în halul ăsta (la un proces, n. red.). Dar aș fi vrut de la Cucu, de 3 luni deja, de când am venit acasă, să clarifice situația. Și să își repare greșeala, atât cât se mai putea.. Aș vrea, de acum încolo, să nu mai mintă cu nimic legat de mine”, a mai precizat Elena Chiriac, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, frumoasa Faimoasă a lămurit și misterul ”nopții de la Untold”, cea în care Cucu spunea că s-ar fi petrecut mai mult decât o banală discuție și o fotografie. ”El nu a interpretat greșit acea noapte de la Untold, el a știut întotdeauna care era situația dintre noi.

Am fost prieteni, ne-am distrat ca orice prieteni la Untold. Dar am făcut o poză împreună, ca prieteni, de acolo oamenii au întrebat dacă e mai mult decât atât, iar el a ales să mintă. Dar niciodată nu i-am dat de înțeles mai mult decât ceea ce a fost.

Tata e revoltat, e și normal, mai ales că cineva inventează o relație cu fiica lui și insită, și insistă și nu o lămurește nici când îi sunt demontate afirmațiile mincinoase”, a mai precizat Elena Chiriac.

Ce spune Elena Chiriac despre apropierea cu Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022

În ceea ce privește relația cu Alex Delea, Elena Chiriac preferă să păstreze misterul. Ea și Alex Delea par să fie foarte apropiați, foștii concurenți de la Survivor România 2022 fiind adeseori surprinși împreună, iar fotografiile pe care le postează în doi pe conturile lor de socializare sunt mai mult decât suficiente pentur a sugera o amiciție extrem, extrem de apropiată.

Elena Chiriac Alex Delea
Elena Chirac și ALex Delea sunt mai apropiați ca oricând după ce s-a terminat show-ul Survivor România 2022 / Foto: Instagram

Cu toate acestea, în exclusivitate pentru FANATIK, Elena Chiriac a vorbit despre ce se petrece între ea și Alex Delea. ”Nu e nimic de lămurit. Eu cu Alex (Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, n. red.) păstrăm lucrurile pentru noi. Momentan.

Dacă vreodată o să avem ceva de spus mai mult, public, o să o facem. Până acum, ce se știe public este suficient. Nu am confirmat și nu am infirmat (relația n. red.) niciodată. Când vom ieși și vom spune atunci va fi… Că oamenii vor să ne vadă împreună, e altceva… Repet, dacă va fi vreodată cazul să spunem, o vom spune”, ne-a spus Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT
11 judeţe, sub cod portocaliu. Ninsori abundente şi vânt de 110 km/h: e...
11 judeţe, sub cod portocaliu. Ninsori abundente şi vânt de 110 km/h: e aşteptată şi prima ninsoare în Bucureşti
”Regret că m-am întors în România”. Milionarul, gata să ia o nouă decizie
”Regret că m-am întors în România”. Milionarul, gata să ia o nouă decizie
Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „M-a invitat la cină și...
Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „M-a invitat la cină și mi-a dat un test”
Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Este un fost model şi...
Cât de frumoasă este soţia lui Edi Iordănescu. Este un fost model şi cu 10 ani mai mică decât selecţionerul României
Panică printre măicuțe. Urșii au atacat una dintre „Meteorele României” și au devastat...
Panică printre măicuțe. Urșii au atacat una dintre „Meteorele României” și au devastat și un schit
Aici si-a trait Rona Hartner ultimele clipe. Imagini nemaivazute cu vila de pe...
Aici si-a trait Rona Hartner ultimele clipe. Imagini nemaivazute cu vila de pe malul apei....
Monica Pop n-a mai rezistat! Anunțul cumplit venit chiar acum
Monica Pop n-a mai rezistat! Anunțul cumplit venit chiar acum
Fugari din România, de negăsit. Au dispărut în ceață
Fugari din România, de negăsit. Au dispărut în ceață
Cristi Borcea a dat FALIMENT! Şocant: ce s-a întâmplat cu averea fostului boss...
Cristi Borcea a dat FALIMENT! Şocant: ce s-a întâmplat cu averea fostului boss de la Dinamo: "Nu mai am nimic!"
Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de...
Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de Sussex: „Are ochii lui...„
VIDEO. Cum îi umilea primarul fugar Cherecheș pe oamenii din școli: „Calc pe...
VIDEO. Cum îi umilea primarul fugar Cherecheș pe oamenii din școli: „Calc pe demisia voastră! Dau eu bani de la mine. Aici, la noi, nu e ca la București!”
Leguma iubită de români care îngrașă mai mult decât carnea. E consumată des,...
Leguma iubită de români care îngrașă mai mult decât carnea. E consumată des, dar nutriționiștii nu o recomandă
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!