News

Elena Udrea s-a rătăcit doi kilometri în drum spre audierile de la SIIJ. Personajul misterios pe care l-a denunțat

26.09.2019 | 12:02
Elena Udrea sa ratacit doi kilometri in drum spre audierile de la SIIJ Personajul misterios pe care la denuntat

Elena Udrea a ajuns cu greu la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. S-a rătăcit doi kilometri pentru că nu a știut unde este sediul. Fostul ministru al Turismului a ajuns la audieri în urma unui denunț făcut chiar de ea, în care face o serie de acuzații extrem de grave la adresa procurorilor DNA.

Elena Udrea, denunțuri împotriva mai multor procurori

Procurorii pe care Udrea i-a denunțat pentru abuz în serviciu sunt Bulancea, Ana Dana și Popovici. Plângerea a fost făcută în anul 2017 la Parchetul General, iar acum a ajuns în fața anchetatorilor pentru a afla dacă s-a mai mișcat ceva în respectivul dosar. Pentru a-și susține plângerea, fosta consilieră a lui Băsescu a prezentat și câteva înregistrări.

Udrea a vorbit și despre un personaj misterios, al cărui nume nu a vrut să îl facă public, omul care apare în respectivele înregistrări. Personajul cu pricina a fost înregistrat de Udrea în timp ce spunea că procurorii pregătesc un dosar fals, inventând o declarație încriminatoare ce urma să fie pusă la un dosar penal.

elena udrea
Elena Udrea s-a rătăcit doi kilometri până să găsească sediul SIIJ. Sursa foto: captură Antena 3

„Procurorii puneau la cale o declarație falsă într-un dosar”

„O să văd ce s-a mai întâmplat în dosar. Din câte știu, la vremea respectivă, eu depusesem înregistrări telefonice și comunicarea cu un anumit personaj care rămăsese să cred, aveam fotografii, ca susținea că are înregistrări cum acești procurori puneau la cale o declarație falsă într-un dosar împotrivă, dosar care se află în instanță”, a declarat Udrea în fața SIIJ.

„Nu am știut unde este sediul (SIIJ, n.r.) și am venit pe jos doi kilometri. Am venit citată în calitate de parte vătămată, să văd despre ce este vorba. Parte vătămată în dosar referitor la o plângere pe care am depus-o la Parchetul General în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana și domnul Popovici (de la DNA, n.r.). Pe care am făcut-o eu”, a mai spus Elena Udrea, conform antena3.ro.

 

Tags: