Sport

Elias Charalambous, entuziasmat după FCSB – Sepsi 3-1: „Jucătorii au arătat calitate! Fiecare fotbalist din lot contează”

Elias Charalambous a fost entuziasmant după victoria obținută de FCSB pe teren propriu în fața celor de la Sepsi, scor 3-1.
08.05.2023 | 23:35
Elias Charalambous entuziasmat dupa FCSB  Sepsi 31 Jucatorii au aratat calitate Fiecare fotbalist din lot conteaza
Elias Charalambous, entuziasmat după FCSB - Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României și-a lăudat jucătorii pentru felul în care au evoluat și pentru că au reușit să revină psihic după golul primit, venit după mai multe minute în care Sepsi nu pusese probleme apărării „roș-albaștrilor”.

Elias Charalambous, entuziasmat după FCSB – Sepsi

Elias Charalambous a fost entuziasmat după victoria obținută de FCSB în duelul cu Sepsi, felicitându-și jucătorii pentru efortul depus și pentru că au reușit să treacă psihic peste golul primit:

ADVERTISEMENT

„Cum am spus și înainte de meci, ne apropiem de finalul sezonului, fiecare jucător e important. Știam că azi va fi greu, că vom suferi. Băieții au făcut o treabă foarte bună.

Restul sezonului va fi dificil, dar ne bucurăm mult pentru victorie. Când se întâmplă astfel de situații, când nu dai următorul gol, primești unul, așa fost și azi!”.

ADVERTISEMENT

„Cred că avem cea mai bună echipă din campionat, dar presiunea e mai mare la noi”

„Jucătorii au arătat calitate și au marcat imediat după egalare, cred că puteam marca mai mult. Sepsi e una dintre echipele bune ale campionatului, să nu uităm că sunt finaliștii din cupă.

Noi cred că avem cea mai bună echipă din campionat, însă presiunea a fost mai mare la noi, pentru că noi aveam nevoie mai mult de trei puncte decât ei”, a continuat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Am spus că avem o echipă bună și mare, avem nevoie de fiecare jucător din lot, ne antrenăm bine, e normal ca toți jucătorii să aibă șanse. Mă bucur pentru cei care au intrat și au marcat, au avut atitudinea corectă.

Coman e un jucător foarte important pentru noi, e util pentru echipă. Arată personalitate pe teren, nouă ne trebuie joc colectiv și așa vedem noi lucrurile, așa lucrăm, importantă e echipa.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi chem pe suporteri în număr mare la următorul meci, pentru că sprijinul lor e foarte important. Sorescu a fost în meci, a participat la faza ofensivă, Sorescu e un jucător pe care îl pot folosi pe mai multe posturi.

A făcut un meci bun, toată echipa a făcut un meci bun. Mai avem lucruri de îmbunătățit. Trebuie să ne pregătim mai bine decât CFR, dar dacă arătăm aceeași atitudine sper să fim noi cei care câștigă, va fi greu”, a mai spus antrenorul vicecampioanei României.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,43 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: