News

Imagini uluitoare! Un elicopter rusesc este distrus în zbor de o rachetă. Ministerul apărării din Ucraina: ”Așa mor invadatorii ruși!” Video

Un elicopter aparținând trupelor ruse a fost distrus chiar în timpul zborului de către o rachetă ucraineană. Aparatul de zbor se prăbușește rapid după ce este lovit.
05.03.2022 | 12:14
Imagini uluitoare Un elicopter rusesc este distrus in zbor de o racheta Ministerul apararii din Ucraina Asa mor invadatorii rusi Video
”Așa mor invadatorii”, titrează ministerul apărării din Ucraina în legătură cu videoclipul publicat. Sursa foto: fotomontaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Ministerul apărării din Ucraina a publicat imagini noi de pe câmpul de luptă. Într-un videoclip este surprins un elicopter rusesc ce este doborât de o rachetă ucraineană.

O rachetă ucraineană distruge un elicopter rusesc

Imaginile publicate pe Twitter arată un elicopter ce se deplasează la mică altitudine față de sol, moment în care este lovit de o rachetă trasă din direcția camerei de filmat. Elicopterul este lovit în plin, ia foc și se prăbușește într-o minge de flăcări la sol.

ADVERTISEMENT

Ministerul apărării a publicat imaginile însoțite de hashtag-ul ”#stoprussia” și alături de descrierea ”Așa mor invadatorii ruși!”

Se dau în continuare lupte aprige în Ucraina. În cursul nopții trecute, o explozie uriașă a cutremurat orașul Chernihiv. Cerul nopții s-a luminat ca ziua, în urma unui atac asupra unui depozit petrolier, care a izbucnit într-o uriașă minge de foc.

ADVERTISEMENT

Între timp, ziua de sâmbătă vine cu noi incidente, dar și cu vești ceva mai bune. Rusia a fost de acord cu crearea a două coridoare umanitare, iar la momentul publicării acestui articol, evacuarea localnicilor din Mariupol se desfășoară în condiții relativ normale.

Ucrainenii negociază în prezent înființarea unor alte coridoare similare și în alte zone din Ucraina, astfel încât locuitorii aflați în zonele unde se poartă lupte să poată fi evacuați în siguranță.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oficiale transmise de către forțele armate din Ucraina, rușii au suferit pierderi importante până în prezent.

După ceva mai bine de o săptămână de lupte, Vladimir Putin a pierdut peste 10.000 de soldați, 39 de avioane și 40 de elicoptere, pe lângă multe alte tancuri, blindate și lansatoare de rachete.

ADVERTISEMENT