News

Explozie uriașă în orașul Chernihiv, din Ucraina. Cerul nopții s-a luminat ca ziua în urma deflagrației. Video

Orașul Chernihiv este atacat în mod constant de către forțele armate ruse. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, o explozie uriașă a avut loc în localitate.
05.03.2022 | 07:21
Explozie uriasa in orasul Chernihiv din Ucraina Cerul noptii sa luminat ca ziua in urma deflagratiei Video
O explozie uriașă a avut loc în cursul nopții, în orașul Chernihiv. Sursa foto: Twitter, colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

O explozie uriașă a avut loc în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în orașul Chernihiv, din Ucraina. Acesta se află la nord de Kiev, fiind aproape de granița cu Belarus.

Explozie imensă în orașul Chernihiv, din Ucraina

Din primele informații, se pare că un depozit petrolier din apropierea orașului ar fi fost lovit de o rachetă. Astfel, cerul nopții s-a luminat ca ziua, după cum se poate vedea și în imaginile de mai jos:

ADVERTISEMENT

Iar în videoclipul de mai jos poate fi văzută intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul de la depozitul de combustibil.

Situația este tensionată în Chernihiv, unde în ultimele zile, câteva zeci de civili și-au pierdut viața ca urmare a bombardamentelor asupra orașului. Asta deși forțele armate ruse au declarat în repetate rânduri că nu țintesc obiective civile.

ADVERTISEMENT

În imaginea de mai jos pot fi văzute urmările unui astfel de bombardament asupra orașului:

Mai grav, se pare că bombardamentele asupra orașului au reînceput la prima oră. Mai multe alerte, între care unele transmise pe internet, îndrumă locuitorii orașului să se pună la adăpost:

Unele informații sugerează că și Kievul are parte de același ”tratament.” Sirenele de raiduri aeriene sună neîntrerupt în dimineața zilei de sâmbătă, transmițându-le astfel rezidenților că urmează o nouă zi dificilă

ADVERTISEMENT