Life

Eliminare în lacrimi la Sunt celebru, scoate-mă de aici: “Plec cu multe lecții învățate”

Eliminare în lacrimi la Sunt celebru, scoate-mă de aici, în ediția de joi seară. O altă vedetă a părăsit competiția în urma probei decisive.
07.10.2022 | 07:15
Eliminare in lacrimi la Sunt celebru scoatema de aici Plec cu multe lectii invatate
Eliminare în lacrimi la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sursa foto: Capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția de joi seară a emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut loc o nouă eliminare. Ce vedetă a părăsit competiția?

Eliminare în lacrimi la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cei trei concurenți propuși pentru eliminare în ultima ediție a reality show-ului de la Pro TV au fost Ruxi, Giani Kiriță și Lidia Buble. Participanții s-au confruntat într-o probă decisivă, la finalul căreia aveau să afle cine va pleca acasă.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul probei, Lidia Buble a terminat pe ultimul loc, astfel că ea a fost concurenta eliminată din această ediție. Giani Kiriță a fost trist că artista părăsește Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Sunt trist, e prima oară când sunt trist. Jur.”, i-a spus Giani Kiriță artistei.

“Nu trebuie să fii trist.”, a fost răspunsul Lidei Buble, completată imediat de fostul fotbalist: “O să vezi la ceremonie ce zic.”

ADVERTISEMENT

Cu ochii în lacrimi, Lidia Buble și-a luat rănas-bun de la colegii ei, dar și de la prezentatorii Adela Popescu și Cabral.

În urma participării la reality show, cântăreața a spus că s-a ales cu lecții importante de viață și că a început din nou să mănânce carne, după ce a renunțat la acest aliment acum ceva timp.

ADVERTISEMENT

“Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată pentru ca mi-am făcut amintiri aici.

Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

ADVERTISEMENT

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faina experiență.

Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare. Ciao, vă țucăm.”, a spus Lidia Buble la Pro TV.

Prezentatorii emisiunii au felicitat-o pe artistă pentru parcursul său în competiție. După plecarea Lidiei Buble, Ruxi și Giani Kiriți au revenit în taberele lor, în calitate de lideri.

Lidia Buble a dezvăluit că suferă de nictofobie

Cântăreața a dezvăluit, într-o ediție recentă Sunt celebru, scoate-mă de aici!, că suferă de nictofobie, adică frica de întuneric.

Nictofobia este o afecțiune medicală propriu-zisă, iar simptomele pot fi destul de greu de înfruntat. Din cauza acestei boli, Lidia Buble trece prin momente grele și suferă de anxietate.

Artista nu poate dormi deloc noaptea, ci doar atunci când începe să se facă lumină afară.

“Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi.

Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot.”, a explicat vedeta la Pro TV.

ADVERTISEMENT