Fotbal intern

Emil Săndoi și Silviu Lung, legendele Universității Craiova, o văd favorită pe echipa lui Pițurcă la meciul cu FCSB: “S-a creat o emulație fantastică. Au prima șansă” EXCLUSIV

11.09.2019 | 15:44
Emil Sandoi si Silviu Lung legendele Universitatii Craiova o vad favorita pe echipa lui Piturca la meciul cu FCSB Sa creat o emulatie fantastica Au prima sansa EXCLUSIV

Victor Pițurcă debutează pe banca Universității Craiova duminică seară, de la ora 21:00, împotriva FCSB, una dintre fostele sale echipe. Înaintea derby-ului etapei a noua, două legende ale clubului din Bănie, Emil Săndoi și Silviu Lung, au prefațat în exclusivitate pentru FANATIK duelul de pe “Ion Oblemenco”. Ambii consideră că echipa lui Victor Pițurcă este mare favorită, în special datorită venirii noului manager.

“Prin venirea lui Pițurcă, Universitatea este principala favorită la titlu”

Emil Săndoi, fost jucător și antrenor la Universitatea Craiova, este de părere că venirea lui Victor Pițurcă nu face formația din Bănie favorită doar pentru jocul cu FCSB, ci și la câștigarea campionatului. Experiența fostului selecționer și cele trei transferuri importante reușite în ultima perioadă, Andrei Ivan, Alexandru Mățel și fundașul central sârb Uros Cosic, pot duce Craiova către titlul din Casa Pariurilor Liga 1.

Craiova are prima șansă în meciul cu FCSB, eu spun că va câștiga sigur. Faptul ca Victor Pițurcă este manager e lucrul cel mai important în momentul de față. Îl cunosc și pe Bogdan Vintilă, am lucrat cu el, dar nu are experiența lui Piți și asta cred că va conta mult duminică. Craiova și anii trecut părea că se poate lupta la titlu, dar ceva se schimba în play-ff, cred că îi lipsea un antrenor cu experiență, care sa citească foarte bine jocul. Prin venirea lui Pițurcă, Craiova este principala candidată la titlu. CFR are minusul că joacă și in Europa league, asta îi va împiedica. Pițurcă a făcut și trei transferuri foarte bune. Pe Cosic nu îl cunosc, dar dacă l-a adus Piți înseamnă că e valoros“, a declarat Emil Săndoi pentru FANATIK.

Emil Săndoi consideră că U Craiova este favorită în duelul cu FCSB. Sursă Foto: Sportpictures
Emil Săndoi consideră că U Craiova este favorită în duelul cu FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

“Emulația creată de venirea lui Pițurcă va aduce victoria Craiovei”

Silviu Lung, portarul legendar al Universității, consideră că meciul de pe Ion Oblemenco va fi echilibrat, dar emulația creată la Craiova odată cu venirea lui Victor Pițurcă poate aduce victoria oltenilor. Lung declară că transferurile realizate de Victor Pițurcă pot ajuta foarte mult echipa, fiind 3 jucători cu valoare peste medie, iar dacă echipa se va întări și în iarnă, poate câștiga titlul.

Cred că o să fie un meci echilibrat, dar având in vedete emulația creată în urma venirii lui Pițurcă, înclin să cred că are prima șansă Craiova. Forma de moment al FCSB-ului nu contează, revine o parte dintre jucătorii accidentați, au fotbaliști valoroși care pot decide victoria în orice moment. Dar emulația din ultimul timp cu suporterii care vin în număr mare la stadion și cu venirea lui Victor Pițurcă pot conta mult. S-au făcut transferuri foarte bune, dacă mai vin 2 jucători în iarnă au prima șansă la campionat“, a spus Silviu Lung pentru FANATIK.