Fotbal international

Eroul “lăncierilor” din meciul cu Juventus, metodă inedită de a agăța! “Sunt Neres de la Ajax! Hai pe la mine!” Cum arată iubita brazilianului. FOTO

11.04.2019 | 08:57
Eroul lancierilor din meciul cu Juventus metoda inedita de a agata Sunt Neres de la Ajax Hai pe la mine Cum arata iubita brazilianului FOTO
ADVERTISEMENT

David Neres, eroul “lăncierilor” din meciul cu Juventus, scor 1-1, din manșa tur a sferturilor de finală din UEFA Champions League, are o metodă inedită pentru a agăța femeile. Brazilianul în vârstă de 22 de ani care a înscris golul de 1-1 pentru Ajax Amsterdam are o iubită superbă pe care a cucerit-o imediat. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

David Neres, eroul “lăncierilor” din meciul cu Juventus, metodă inedită de a agăța

David Neres le-a dat o mică speranță celor de la Ajax că pot trece de Juventus Torino în sferturile de finală ale Champions League, după ce a înscris pentru gruparea din Ajax golul de 1-1 în minutul 46, iar acesta va avea parte de o surpriză acasă.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a cucerit un supermodel. Femeia alături de care Daivd Neres trăiește o poveste de iubire de mai mult timp se numește Kira Winona, un cunoscut model din Germania, iar tânăra s-a lăsat imediat impresionată când a văzut cine o caută.

Kira Winona, iubita lui David Neres

Dezvăluirile atacantului brazilian

Atacantul brazilian al lui Ajax Amserdam a “agățat-o” pe Kira Winona cu un mesaj simplu. “Nu a trebuit să fac prea multe pentru a deveni iubita mea. Am văzut-o pe Instagram și i-am trimsi un mesaj. “Sunt David Neres. Hai la mine!” A fost suficient pentru o întâlnire”, a spus David Neres în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Ajax Amstedam este foarte încrezător și a surprins în momentul în care a fost întrebat de un reporter de ce o consideră pe iubita lui perfectă. “Pentru că este cu mine”, a răspuns brazilianul.