Life

Este cea mai tare iluzie optică. Foarte puțini oameni vor putea să răspundă corect. E cioară sau pisică?

O nouă imagine poate fi considerată cea mai tare iluzie optică. Puțini sunt cei care și-au dat seama dacă este vorba despre o cioară sau o pisică.
13.05.2023 | 14:00
Este cea mai tare iluzie optica Foarte putini oameni vor putea sa raspunda corect E cioara sau pisica
Este cea mai tare iluzie optică. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Pe Twitter a apărut cea mai tare iluzie optică de până acum. O simplă imagine distribuită de un cercetător american a devenit virală. De asemenea, nu puțini sunt cei care au ajuns să fie puși în dilemă când au văzut-o.

Este cea mai tare iluzie optică de până acum

Cum arată cea mai tare iluzie optică și ce ar trebui să vedem în imagine? În imaginea de pe Twitter vom vedea ceva ce pare ori o pisică, ori o cioară. Foarte puțini oameni au știut însă să răspundă corect. Și nu e de mirare având în vedere controversata postare.

ADVERTISEMENT

Imaginea a ajuns deja să fie distribuită pe Twitter în toate colțurile lumii. Mai exact, s-ar părea că sute de mii de oameni au ajuns să vadă această postare, iar reacțiile au fost și ele unele de-a dreptul savuroase.

Ce discuții poate genera o simplă imagine? Mulți văd la prima vedere o cioară. Ulterior, aceștia își schimbă percepția și văd o pisică. Sunt unele persoane însă care nu au reușit să depășească anumite bariere și au continuat să vadă o cioară.

ADVERTISEMENT

Iar asta ne dă de înțeles că vorbim despre cea mai tare iluzie optică de până acum. Postarea a devenit una dintre cele mai controversate și de asemenea, nu puțini sunt cei care au rămas impresionați de ce au putut să vadă.

Iluzia optică care le-a dat mari bătăi de cap internauților

Acesta este și motivul pentru care ea a ajuns să fie distribuită la un nivel neașteptat de mare. Și nu este singura iluzie optică care a generat un val de reacții pe internet. O altă postare a ajuns să le dea mari bătăi de cap multor persoane.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, nu este cea mai tare iluzie optică, dar la rândul ei a trezit interesul internauților. Vorbim despre o imagine cu un peisaj destul de interesant. Cei care au văzut-o observă un copac cu frunze și multe flori.

Iluzia optică care le-a dat mari bătăi de cap internauților. Sursă foto: Pinterest
Iluzia optică care le-a dat mari bătăi de cap internauților. Sursă foto: Pinterest

Adevărul este că printre frunze se ascunde și o pasăre, însă puțini sunt cei care au reușit să o găsească în mai puțin de cinci secunde. Culorile fac totul să fie mai complicat, însă la final, toată lumea găsește răspunsul corect.

ADVERTISEMENT

Și totuși unde este pasărea? În stânga imaginii. Cel mai probabil însă ai confundat-o cu mediul înconjurător. Oricum ar fi și această imagine a reușit să îi pună pe gânduri pe toți cei care au văzut-o.

ADVERTISEMENT