Life

Este cel mai vândut produs de la Lidl. Românii așteaptă cu interes săptămâna când e adus la raft

Produsul Lidl cel mai vândut. Românii îl cumpără și cu baxurile. Dispare de la raft în doar câteva minute după ce a fost adus
17.02.2023 | 15:30
Este cel mai vandut produs de la Lidl Romanii asteapta cu interes saptamana cand e adus la raft
Care este cel mai vândut produs de la Lidl Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Care este cel mai vândut produs de la celebrul magazin Lidl? Românii așteaptă cu foarte mare interes momentul în care acesta va reveni pe rafturi. Nu va rezista acolo decât câteva ore.

Care este cel mai vândut produs de la Lidl

Un produs extrem de cumpărat la Lidl este budinca proteică. Se găsește în două sortimente: cu vanilie și ciocolată. Aceasta nu are deloc zahăr deci este perfectă pentru persoanele care merg la sală. Sau pentru cei care țin o dietă specifică.

ADVERTISEMENT

Gustul acesteia și calitățile sale proteice o fac să fie aleasă mereu de clienții de la Lidl. Drept pentru care dispare rapid de pe raft. Dacă nu ai văzut niciodată acest produs în magazinele Lidl, atunci înseamnă că a fost deja cumpărat.

Sunt persoane care iau chiar și cu baxurile. Nu îngrașă deloc și budinca se vinde ca pâinea caldă de la primele ore în care apare. Spre seară, acest produs de la Lidl nu mai este disponibil deloc.

ADVERTISEMENT

Ce categorie de produse este la mare căutare la Lidl

Cele mai vândute produse de la Lidl sunt cele din săptămâna grecească. Românii se dovedesc a fi niște mari fani ale produselor din această țară. Așa că așteaptă cu interes săptămâna în care acestea sunt aduse pe raft.

Totuși, produsele nu rezistă mult timp. Măslinele, brânza, fructele și legumele, dar și înghețata sau deserturile grecești dispar imediat.

ADVERTISEMENT

Toate produsele din această gamă sunt la mare căutare. Se întâmplă și pentru că săptămâna grecească de la Lidl vine doar la câtva timp. Magazinul rotește toate săptămânile internaționale cu produse speciale din Italia, Spania, Grecia sau Franța.

Un alt produs extrem de popular la Lidl este somonul. Românii sunt mare fani ai acestui tip de pește chiar dacă prețul nu este atât de mic în comparație cu alte tipuri.

ADVERTISEMENT

Acest produs este disponibil în două variante și se vinde aproape instantaneu, astfel că cei care vor să-l cumpere trebuie să fie mai rapizi.

Există două tipuri de somon la Lidl, anume file și cel condimentat cu ierburi aromatice și usturoi. Indiferent de variantă, acesta este foarte căutat de cumpărătorii de la Lidl. Un kilogram de somon la Lidl este în jur de 100 de lei, așa că prețul nu este deloc mic.

Ce produs a stabilit un record în alte țări

Un alt produs care a stabilit chiar un record pentru retailerul german este un cuier care este dublat de o încă funcție, cea de uscător pentru haine și pantofi. Acest produs a fost atât de căutat încât el a fost cumpărat online de către oameni chiar înainte de a ajunge în supermarket.

Tot ce trebuie să faci pentru a folosi acest dispozitiv este să fie băgat în priză și poate fi folosit ca suport electric și uscător de rufe. De asemenea, acesta a inclus și anumite accesorii și a avut prețul de 15 euro.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților