Life

“Este pur și simplu incredibilă”. Lucrul care i-a impresionat pe doi turiști americani în România

Lucrul de care doi turiști americani veniți în România au fost foarte impresionați. Cei doi au povestit totul pe canalul lor de YouTube.
11.06.2023 | 09:59
Este pur si simplu incredibila Lucrul care ia impresionat pe doi turisti americani in Romania
Ce i-a surprins pe doi turiști americani în România. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi turiști americani au venit în vacanță în România și au fost impresionați de ceea ce au văzut la noi în țară. Au vizitat București, iar acolo s-au bucurat de preparatele culinare și de oameni.

Doi turiști americani au rămas impresionați de România

Sammy și Tommy sunt pasionați de călătorii și au un canal de YouTube unde postează filmări din vacanțele lor. La finalul lunii mai, cei doi au venit în România, la București, și au fost impresionați de ceea ce au văzut, precum și de mâncare și oameni.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a fost prima dată când cuplul a venit la noi în țară. Cei doi au venit în 2019 în România și au petrecut trei săptămâni, iar de data aceasta au revenit pentru câteva zile.

Pe canalul lor, cei doi au postat un clip video în care au lăudat Bucureștiul și, mai ales, mâncarea românească. În plus, nu doar preparatele culinare i-au impresionat, ci și ospitalitatea românilor.

ADVERTISEMENT

“Mâncarea românească este atât de bună și de subestimată. Știam că mâncarea românească este foarte bună, iar tot ce am mâncat în București a fost pur și simplu delicios.

Oamenii sunt atât de prietenoși și deschiși! Am fost copleșiți pur și simplu de uimitoarea ospitalitate românească”, a spus Tommy în videoclip.

ADVERTISEMENT

Cei doi americani au gustat scovergile de la Scovergăria Micăi, aflată în apropiere de centrul Capitalei. În prima zi era ziua de naștere a lui Sammy, așa că a primit cadou cozonac și prosecco.

“Ospitalitatea românească este pur și simplu incredibilă”, a declarat ea în cadrul clipului postat pe canalul de YouTube, notează adevarul.ro. În doar câteva zile, videoclipul a strâns mai bine de 71.000 de vizualizări și peste 400 de comentarii.

ADVERTISEMENT

Turiștii, surprinși plăcut de atitudinea oamenilor din București

Vacanța celor doi a început cu o plimbare prin parcul Cișmigiu. Cei doi au vorbit cu oamenii și le-au fotografiat fețele, fiind surprinși de faptul că aceștia i-au lăsat să facă poze. În alte orașe din lume, oamenii nu au fost atât de deschiși, dar cei din capitala României au fost foarte “amabili și zâmbitori”.

“În alte orașe de pe glob, cel puțin 50% dintre oameni ne-au refuzat când le-am cerut să îi imortalizăm. Aici, în Parcul Cișmigiu din București, peste 95% dintre oameni au fost de acord să le facem fotografii și în plus au fost foarte amabili și zâmbitori”, a spus Tommy.

Cei doi turiști au fost impresionați de clădirile vechi din Capitală, mai ales de Palatul CEC. Într-o seară, Sammy și Tommy s-au bucurat de spectacolul de la fântânile de la Piața Unirii.

ADVERTISEMENT
Tags: