Life

Doi tineri americani au rămas cu gura căscată după ce au ajuns la București. Locul care i-a uimit: “Cel mai subestimat oraș”

Doi tineri americani, rămași cu gura căscată după ce au ajuns la București. Ce loc i-a impresionat și cu ce impresii au rămas.
03.05.2023 | 09:06
Doi tineri americani au ramas cu gura cascata dupa ce au ajuns la Bucuresti Locul care ia uimit Cel mai subestimat oras
Doi tineri americani, uimiți după ce au ajuns la București. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi tineri americani au venit în vizită în România, iar recent au ajuns la București. Aceștia au fost plăcut surprinși de ceea ce au găsit în Capitală. Mai mult, cei doi consideră că este un oraș subestimat în Europa.

Doi tineri americani, uimiți după ce au ajuns la București. Locul care i-a impresionat

Mulți turiști străini vizitează zilnic România, iar printre aceștia se numără și cei americani. Nu de puține ori, turiștii din SUA s-au declarat impresionați de atracțiile de la noi din țară, precum și de preparatele culinare pe care le-au savurat în diverse orașe.

ADVERTISEMENT

Ashley și Christian au terminat recent facultatea, iar scopul lor pentru următoarele decenii este să viziteze toate țările de pe planetă. Recent, cei doi au vizitat România și au stat câteva zile în București, oraș care i-a surprins plăcut.

Pe canalul lor de YouTube, cei doi au postat o filmare cu impresiile lor despre Capitală. Pe parcursul vizitei, Ashley și Christian au stat în apropiere de Piața Universității.

ADVERTISEMENT

Locul care a impresionat-o foarte tare pe Ashley a fost Librăria Cărturești de pe strada Lipscani, din Centrul Vechi, care se desfășoară pe șase niveluri. “Este cu siguranță mai mult decât o librărie, un loc cu adevărat special”, a spus ea.

De asemenea, cei doi au fost uimiți și de pasajul acoperit Macca-Villacrosse, cel care face legătura dintre Calea Victoriei și Strada Lipscani. “Bucureștiul este cunoscut ca Micul Paris al Estului Europei, iar atmosfera și cafenelele din acest pasaj pot depune mărturie în acest sens”, a spus tânăra din SUA în clipul video postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Celor doi turiști le-a plăcut foarte mult și Palatul CEC. Despre acesta au spus că este cea mai frumoasă clădire de bancă pe care au văzut-o până acum. Arhitectura unică a clădirii, realizată după planurile arhitectului francez Paul Gottereau, cu elemente specifice din arhitectura franceză de la finalul secolului al XIX-lea, i-a lăsat pe turiștii din SUA cu gura căscată.

Ce preparate cu consumat cei doi tineri la București

După ce au vizitat obiectivele turistice din Capitală, cei doi tineri au mâncat ciorbă de burtă și papanași la un restaurant din Centrul Vechi. Ashley a spus despre papanași că “sunt cel mai bun desert pe care l-am mâncat până acum în cele peste 30 de țări vizitate pe glob”, notează Adevărul.

ADVERTISEMENT

După sejurul petrecut în București, Ashley și Christian au rămas cu o impresie foarte bună. Cei doi sunt de părere că este un oraș subestimat, cu foarte multe de oferit.

Bucureștiul este un oraș cu adevărat special, probabil cel mai subestimat oraș al Europei. Are clădiri cu o arhitectură superbă, mâncare foarte bună și o viață de noapte palpitantă. Voi mai veni cu siguranță în România”, a spus Christian.

ADVERTISEMENT