Sport

Etapă de coşmar pentru primele şase clasate din Serie A! Cum puteai câştiga 10.000 de euro, cu doar 10 lei, dacă mizai pe marile surprize

Etapa a 26-a a fost una de coşmar pentru primele şase clasate din Serie A, iar lupta la titlu este deschisă. Surprizele din această rundă ar fi generat o cotă astronomică.
21.02.2022 | 23:07
Etapa de cosmar pentru primele sase clasate din Serie A Cum puteai castiga 10000 de euro cu doar 10 lei daca mizai pe marile surprize
Marile surprize din Serie A generau o cotă astronomică la pariuri
ADVERTISEMENT

Serie A oferă cea mai echilibrată luptă la titlu, unde AC Milan, Inter şi Napoli sunt în duel pentru “Scudetto”. Toate cele trei echipe s-au încurcat în etapa a 26-a, la fel întâmplându-se şi cu următoarele trei echipe din clasament, Juventus, Atalanta şi Lazio.

Totul a început vineri, când Juventus şi Torino au remizat, scor 1-1, şi s-a terminat luni, cu acelaşi rezultat de egalitate înregistrat, surprinzător, în Cagliari – Napoli, penultimul meci al rundei.

ADVERTISEMENT

Cotă astronomică pentru o etapă de coşmar a primelor şase echipe din Serie A

Ar fi fost o adevărată lovitură la pariuri dacă cineva ar fi mizat că primele şase clasate din Serie A se vor împiedica în etapa a 26-a. Surprizele din această rundă au generat o cotă de 4.548, care, la o miză de 10 lei, ar fi adus un câştig de 45.480 de lei (aproximativ 9.200 de euro).

Juventus a ratat şansa să se apropie de primele trei locuri din Serie A, după 1-1 cu Torino, într-un meci în care “Bătrâna Doamnă” a condus din minutul 13, după golul lui Matthijs de Ligt. Andrea Belotti a egalat după pauză şi derby-ul oraşului Torino s-a terminat cu o surpriză, care la pariuri avea o cotă de 3,60.

ADVERTISEMENT

A doua zi, sâmbătă, AC Milan nu a reuşit să se distanţeze şi a tremurat în meciul de pe terenul Salernitanei, unde Radu Drăguşin a fost integralist. “Divaolul” a plecat cu 1 punct, după 2-2, iar Ante Rebic a fost eroul liderului din Serie A, cu golul marcat în minutul 77. La finalul meciului, presa din Italia a apreciat prestaţia lui Radu Drăguşin, în centrul defensivei Salernitanei, într-o remiză cu o cotă de 5,10.

Duminică a fost rândul Atalantei să se împiedice, după ce a fost învinsă de Fiorentina, scor 0-1. Şi meciul de pe “Artemio Franchi” a avut o implicare tricoloră, după ce Valentin Mihăilă a intrat pe finalul partidei, la formaţia din Bergamo, însă fără realizări. Succesul Fiorentinei a avut o cotă de 2,60 şi aduce echipa lui Vincenzo Italiano în lupta pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

Marele şoc a venit în penultimul meci al zilei, unde Inter a pierdut, pe teren propriu, în faţa lui Sassuolo, scor 0-2. Trupa lui Simone Inzaghi a fost condusă încă de la pauză, după golurile lui Giacomo Raspadori şi Gianluca Scamacca. La oaspeţi, Vlad Chiricheş a fost integralist, însă jurnaliştii italieni i-au criticat prestaţia. Surpriza rundei a adus şi cea mai mare cotă, de 8,50.

Lazio şi Napoli, ultimele care au pierdut puncte

Tot duminică, Lazio a făcut un pas greşit în lupta pentru locul 4, ultimul care duce în grupele Ligii Campionilor. Lazialii au remizat, pe Dacia Arena, cu Udinese, scor 1-1, rezultat consemnat încă de la pauză şi care avea o cotă de 2,95.

ADVERTISEMENT

Napoli putea să fie marea câştigătoare a etapei a 26-a, cu o mare şansă să urce pe primul în Serie A, însă Cagliari s-a dovedit o nucă mult prea tare. Napoletanii se întorc cu 1 punct acasă, după 1-1, ultima mare surpriză a etapei, care avea o cotă de 3,80.

  • Juventus – Torino 1-1 – cotă: 3,60
  • Salernitana – AC Milan 2-2 – cotă: 5,10
  • Fiorentina – Atalanta 1-0 – cotă: 2,60
  • Inter – Sassuolo 0-2 – cotă: 8,50
  • Udinese – Lazio 1-1 – cotă: 2,95
  • Cagliari – Napoli 1-1 – cotă: 3,80
  • COTĂ TOTALĂ: 4.548

Două puncte între lider şi locul 3

După meciurile din etapa a 26-a, AC Milan are un avans subţire faţă de urmăritoare, 2 puncte în faţa lui Inter şi a lui Napoli, echipele care completează podiumul în Serie A.

Următoarea rundă propune derby-ul Lazio – Napoli, meci care se va juca la trei zile după ce napoletanii vor primi vizita Barcelonei, în manşa retur a barajului pentru promovarea în optimile de finală ale Europa League.

AC Milan, liderul din Serie A, va deschie etapa, cu meciul împotriva lui Udinese, programat vineri, de la ora 19:45. În aceeaşi zi, dar de la ora 22:00, se va juca Genoa – Inter, astfel că pot apărea permutări în clasamentul primei ligi din Italia.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie