Sport

„Eu sunt victima!” Reghecampf, prima reacție după anunțul că ar fi urmărit penal pentru violență. Ce spune Anamaria Prodan. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce a fost acuzat că este urmărit penal pentru violență în familie, în urma scandalului din septembrie 2022 cu fosta soție, Anamaria Prodan
27.04.2024 | 12:25
Eu sunt victima Reghecampf prima reactie dupa anuntul ca ar fi urmarit penal pentru violenta Ce spune Anamaria Prodan Exclusiv
„Eu sunt victima!” Reghecampf, prima reacție după ce avocatul Anamariei Prodan a anunțat că ar fi urmărit penal pentru violență. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a răspuns prompt după ce avocatul fostei sale soții, Anamaria Prodan, a transmis că antrenorul ar fi urmărit penal pentru violență. Totul se trage de la scandalul pe care celebrul cuplu l-a avut în septembrie 2022.

Reacția lui Reghecampf, după ce avocatul Anamariei Prodan a anunțat că antrenorul ar fi urmărit penal pentru violență

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) și Anamaria Prodan (51 de ani) s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008. De când s-au separat, cei doi au avut mai multe conflicte, unele de la distanță, altele față în față. Acum, antrenorul, care este liber de contract după despărțirea de Al-Tai, ar avea din nou probleme, de această dată cu legea.

ADVERTISEMENT

„Este foarte adevărat că, începând de azi (n.r. – joi, 25 aprilie 2024), împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie.

Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și doi ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor (n.r.- din totalul pedepsei).

Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…)

ADVERTISEMENT

Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a declarat avocatul Oleg Burlacu, conform site-ului retetesivedete.ro.

„Victima sunt eu, nu ea!”

Laurențiu Reghecampf se apără în fața acestor acuzații. Ba, mai mult, tehnicianul consideră că el este victima în tot acest scandal. „Eu mă ocup de așa ceva? În tot scandalul de atunci, victima sunt eu, nu ea!

ADVERTISEMENT

Eu îmi văd de viața și de familia mea. Nu am primit nimic oficial că s-a început urmărirea penală. Probabil avocatul Oleg Burlacu știe mai multe”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru FANATIK.

Anamaria Prodan: „Nu mai dau valoare nimănui de acum”

FANATIK a contactat-o și pe Anamaria Prodan. Agentul FIFA a fost rezervat în declarații, dar a scăpat câteva mici „înțepături” printre rânduri.

„Nu vreau să comentez. Avocații mei se ocupă de tot. Nu mai dau valoare nimănui de acum căci eu atunci când vorbesc despre cineva îi dau mare valoare. Vorbiți va rog cu avocații mei. Mulțumesc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

  • 1 copil au împreună Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, pe Laurențiu Junior
ADVERTISEMENT