Sport

Laurenţiu Reghecampf, dat afară de la Al-Tai: „Nu va mai antrena echipa”. Antrenorul român nu pleacă cu mâna goală. Update

Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul lui Al-Tai. Tehnicianul a fost dat afară de saudiți, însă nu va veni în România cu mâna goală.
08.04.2024 | 18:02
Laurentiu Reghecampf dat afara de la AlTai Nu va mai antrena echipa Antrenorul roman nu pleaca cu mana goala Update
Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Al-Tai. Antrenorul român a ajuns la final de drum pe banca echipei din Arabia Saudită.
ADVERTISEMENT
08-04-2024
15:08

Laurențiu Reghecampf, out de la Al-Tai: „Nu va mai antrena”

Laurențiu Reghecampf nu a fost pe banca lui Al-Tai în ultimul meci cu Al-Shabab, scor 0-0. Avocatul Dan Idita a confirmat suspiciunile și a anunțat că „Reghe” a ajuns la final de drum pe banca saudiților. 

Totodată, Dan Idita a vorbit despre dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan la FANATIK SUPERLIGA. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a anunțat că antrenorul nu va mai putea pregăti nicio echipă din Europa, până nu va achita datoria de 300.000 de euro către Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. 

”Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu a stat pe bancă la ultimul meci al echipei Al-Tai este că a ajuns la o înțelegere cu președintele clubului pentru o despărțire amiabilă. El urmează să fie plătit până la finalul contractului, dar nu va mai antrena echipa.

Acesta este motivul absenței, nicidecum că ar avea vreo legătură cu vreo decizie de suspendare sau interdicție de a antrena în Arabia Saudită.

Afirmațiile potrivit cărora o hotărâre pronunțată de comisiile cu atribuții jurisdicționale din cadrul FRF ar putea reprezenta un impediment pentru ca Laurențiu Reghecampf sî antreneze în străinătate nu au niciun suport legal”, a spus Dan Idita, potrivit Digi Sport

Laurenţiu Reghecampf a renunţat în timpul sezonului la contractul cu Universitatea Craiova şi a dat curs ofertei arabilor de la Al Tai, care l-au numit antrenor în septembrie 2023, semnând un contract pe un an.

Laurenţiu Reghecampf, out de la Al Tai?! Nu a stat pe bancă la ultimul meci

Doar că lucrurile nu merg deloc bine la echipa din Golf, iar presa arabă scrie că este o chestiune de timp până când Laurenţiu Reghecampf va fi demis, mai ales că echipa este pe loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Iar la ultimul meci au fost scene incredibile. Laurenţiu Reghecampf nu a stat pe bancă, iar de echipă s-a ocupat, în confruntarea cu Al Shabab, un antrenor secund fără licenţă.

Mai mult, pe Twitter au fost publicate imagini care arată că vicepreşedintele clubului, şeicul Zabin Al-Sader, a dat indicaţii din tribune către “secundul” care a executat ordinele. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Arabii scriu că Laurenţiu Reghecampf a fost demis pe ascuns

Arabii scriu că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară “pe ascuns” de la Al Tai, iar antrenorul secund nu a putut fi trecut pe foaia de joc deoarece nu deţine licenţa PRO de antrenor:

„Laurenţiu Reghecampf ar fi fost demis fără un anunţ oficial. Asociaţia Ligii Profesioniste l-a împiedicat pe asistent să îşi treacă numele pe foaia de meci pentru că nu deţine licenţă PRO”, scriu arabii.

ADVERTISEMENT

Al Tai a ajuns la patru meciuri fără victorie în Arabia Saudită. Andrei Cordea a fost titular la gazde, dar echipa este în mare pericol de retrogradare, fiind în zona roşie, având un punct mai puţin ca Al Akhdoud, echipa lui Burcă şi Tănase.

Reghe, reclamat la Comisii de Mihai Rotaru

După ce a rupt unilateral contractul cu Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf a fost obligat să îi plătească 300.000 de euro lui Mihai Rotaru, iar cazul a ajuns la Comisia de Disciplină:

ADVERTISEMENT

“Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000. Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțăm”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA la începutul lunii februarie.

ADVERTISEMENT