Fotbal intern

Eugen Neagoe, pe lista Craiovei dacă pleacă Mangia în vară!

16.05.2018 | 19:58
Eugen Neagoe pe lista Craiovei daca pleaca Mangia in vara

CS U este atentă la situația antrenorului revelație din Liga 1. Eugen Neagoe, pe lista Craiovei, drept succesor al italianului Devis Mangia. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani are un parcurs excelent la conducerea celor de la Sepsi.

Devis Mangia a adus rigoare și disciplina tipice italienilor la Craiova. Rezultatele foarte bune și șansa de a câștiga Cupa României l-au determinat pe patronul Mihai Rotaru să îi propună prelungirea acordului. Mangia a fost de acord și a semnat în această primăvară un nou contract, valabil pe trei ani, cu trupa din Bănie.

Devis Mangia a semnat prelungirea pe trei ani a contractului cu CS U, dar ar putea pleca la vară. Eugen Neagoe, pe lista Craiovei dacă italianul părăsește Bănia.
Devis Mangia a semnat prelungirea pe trei ani a contractului cu CS U, dar ar putea pleca la vară. Eugen Neagoe, pe lista Craiovei dacă italianul părăsește Bănia.

Cu toate acestea, viitorul lui Mangia pe banca oltenilor nu este sută la sută sigur. Pe de o parte, italianul a atras privirile multor cluburi prin modul său de a gestiona un club, printre admiratorii declarați numărându-se Meme Stoica și Gigi Becali, iar pe de altă parte, există voci în club care vorbesc despre incapacitatea lui de a câștiga titlul.

Cu această perspectivă în față, Craiova caută să își ia anumite măsuri de precauție. FANATIK.RO a aflat că, în cazul în care Mangia va părăsi echipa în vară, primul pe lista posibililor înlocuitori este Eugen Neagoe.

A transformat Sepsi din cenușăreasă în prințesă!

Ajuns la 50 de ani, Neagoe a demonstrat că nu este doar secundul perfect al lui Victor Pițurcă! Dimpotrivă, Neagoe a arătat, prin felul în care joacă echipele pe care le pregătește, dar și prin rezultatele acestora, că este un antrenor valoros.

Cum a reușit să resusciteze o echipă ce părea predestinată pentru Liga 2? ”Când am venit la Sepsi, condiția a fost să fac eu lotul. Eu sunt un antrenor de modă veche, să spunem, și peste tot am vrut să fac lucrurile profesionist, iar responsabilitatea să fie sută la sută a mea. Anul trecut am avut 15 jocuri fără înfrângere la Iași.

În decembrie, am declarat că o să vedeți în primăvară o altă echipă și mulți oameni respectabili au zâmbit prin studio-uri, nu au crezut. Le-am demonstrat că s-au înșelat. Suntem revelația acestui an, chiar dacă nu suntem și nu am căutat să fim mediatizați. Mai avem încă patru etape, ne dorim să câștigăm tot, dacă se va putea și vom juca bine”, a spus Neagoe pentru FANATIK.RO.

Eugen Neagoe, pe lista Craiovei. ”E echipa unde am crescut, totul e la superlativ acolo!”

Întrebat despre o posibilă ofertă de la CS U Craiova, Neagoe a vorbit în termeni laudativi la adresa clubului oltean.

Mă simt foarte bine aici și nu are rost să vorbesc deocamdată despre o altă ofertă. Am mai avut oferte din Liga 1, din play-off, dar nu de la Craiova. Am plecat la un drum, la un proiect foarte serios. Sunt foarte mulțumit de tot ce am găsit la Sfântu Gheorghe, iar acum chiar nu se pune problema să plec de aici. Vom vedea pe viitor ce va fi.

Craiova este o echipă foarte valoroasă, e echipa la care am jucat atâția ani, acolo am crescut. Am doar cuvinte de laudă despre tot ce se întâmplă la Craiova. Suporteri, patron, jucători, totul e la superlativ. Lucrurile merg foarte bine, în direcția potrivită. Craiova are absolut tot ce îi trebuie pentru marea performanță și pentru a se bate la campionat cu șanse reale. Îmi doresc din suflet să câștige Cupa României, ar fi un an reușit. Nu s-a mai câștigat nici un trofeu din ’93, ar fi foarte bine pentru tot ce înseamnă fotbalul din România”, a declarat Eugen Neagoe pentru FANATIK.RO.

3 ani de contract mai are Devis Mangia cu CS U Craiova

 

Tags: