Sporturi

Eugenie Bouchard a împlinit 25 de ani! Poza fabuloasă postată pe internet

26.02.2019 | 20:08
Eugenie Bouchard a implinit 25 de ani Poza fabuloasa postata pe internet

Una dintre cele mai caristmatice jucătoare de tenis din lume, Eugenie Bouchard, a împlinit 25 de ani. Sportiva canadiană a făcut o promisiune pe rețelele de socializare și a postat o poză cu ea pe instagram.

„În sfârșit am împlinit 25 de ani, pe 25 februarie. Este anul meu de aur. Ar trebui să se întâmple numai lucruri bune! Vreau să aduc ceva în plus în următorul an”, a spus Genie Bouchard, pe instagram, atașat unei poze în care canadianca se afișează într-un costum de baie futurist. Postarea lui Bouchard a adunat peste 140.000 de reacții și mii de comentarii din partea fanilor săi. Bouchard a fost de ziua ei în Miami, unde a participat și la meciul de NBA dintre Miami Heat și Phoenix Suns. (VEZI GALERIE FOTO)

Eugenie Bouchard a împlinit 25 de ani! Este în revenire de formă

Eugenie Bouchard a fost considerată odinioară una dintre cele mai importante jucătoare de tenis din noua generație. În octombrie 2014, Genie ajunsese pe locul 5 mondial, după ce a jucat o finală la Wimbledon și două semifinale la Australian Open și la Roland Garros. Din păcate accidentările și atenția mult prea mare ațintită asupra sa au avut un efect negativ asupra carierei canadiencei, care a căzut chiar și în afara top 100 WTA.

Cu toate acestea, începutul anului 2019 este unul pozitiv pentru Genie. Sportiva canadiană a urcat până pe locul 73 WTA. La ultimul turneu jucat de Bouchard, canadianca a întâlnit-o pe Simona Halep în turul 2 al competiției și a primit laude din partea româncei pentru felul în care a evoluat. După turneele din zona arabă, Genie trebuia să joace la Acapulco, dar s-a retras din competiție și a preferat să își ia o pauză de relaxare în Miami.

Tags: