Sporturi

Eugenie Bouchard loveşte din nou! Fotografia care s-a viralizat în doar câteva minute

26.11.2018 | 19:15
Eugenie Bouchard loveste din nou Fotografia care sa viralizat in doar cateva minute

Eugenie Bouchard a făcut din nou furori pe reţelele de socializare. Deşi nu este pe plan profesional chiar în poziţia la care visează, Genie nu-şi face probleme de cum arată situaţia ei din clasamentul WTA, ci mai degrabă cum arată în noua pereche de bikini pe contul personal de Instagram. Sportiva din Canada se distrează la maximum şi profită de fiecare clipă petrecută departe de terenul de tenis. Ea a făcut furori cu ultimele apariţii pe reţelele de socializare.

Eugenie Bouchard face de-a dreptul spectacol pe internet, acolo unde are o mulţime de admiratori şi urmăritori care aşteaptă cu sufletul la gură ultimele veşti din viaţa canadiencei. Jucătoarea în vârstă de 24 de ani a postat pe pagina sa de Instagram o imagine care s-a viralizat în doar câteva minute. Aflată în vacanţă în insulele Carabie, Bouchard a postat o poză de pe plajă, care a strâns aproape 120.000 de aprecieri. Canadianca a ţinut să mentioneze faptul că este de abia prima zi de vacanţă.

Eugenie Bouchard a făcut din nou furori pe reţelele de socializare

Eugenie Bouchard continuă să fie atracţia principală a fanilor pe internet

Postarea cu pricina a adunat de asemenea mii de comentarii. Fanii jucătoarei i-au transmis că este frumoasă şi să-i menţină informaţi cu privire la decursul vacanţei. Ocupanta locului 88 WTA în clasamentul WTA pare mult mai preocupată de apariţiile din mediul virtual decât de performanţele reuşite pe terenul de tenis. Ea şi-a făcut de cap şi săptămâna trecută, când a dat tenisul pe fotbal pentru o zi.

Genie a atras atenţia iubitorilor de tenis în anul 2014, atunci când a reuşit cele mai bune performanţe din carieră: semifinale la Australian Open şi Roland Garros, finală la Wimbledon şi optimi la US Open. În acel an, a ocupat locul al cincilea în clasamentul mondial, însă nu a reuşit să se menţină în top, urmând pentru ea o perioadă cu adevărat dificilă. În prezent, Bouchard se află pe locul 88 WTA şi speră să revină, încet încet, în top.

Tags: