Pariuri sportive

EURO 2016. SCANDAL LA SERBIA – ALBANIA. UPDATE: UEFA anunţă sancţiuni fără precedent!

UPDATE / S-a stabilit data la care Serbia şi Albania vor afla ce sancţiuni vor primi de la UEFA, după scandalul de marţi seară. 23 octombrie este ziua în care forul european va anunţa pedepsele...
15.10.2014 | 18:55
EURO 2016 SCANDAL LA SERBIA  ALBANIA UPDATE UEFA anunta sanctiuni fara precedent

UPDATE / S-a stabilit data la care Serbia şi Albania vor afla ce sancţiuni vor primi de la UEFA, după scandalul de marţi seară. 23 octombrie este ziua în care forul european va anunţa pedepsele pentru cei responsabili de incidentele de la Belgrad. De asemenea, UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Federaţiei Albaneze de Fotbal, după ce jucătorii au refuzat să revină de la cabine.

UPDATE / Un site albanez a publicat miercuri un filmuleţ în care fotbalistul  Taulant Xhaka sărbătoreşte incidentele de la Belgrad la volanul maşinii pe care o conduce, ascultînd o piesa controversată a unui rapper albanez. Mai mult Xhaka fredonează un vers jignitor la adresa sîrbilor care într-o traducere aproximativă ar însemna:

“Spune-le porcilor ălora că nici nu ştiu ce şi-au făcut cu mâna lor”. Clipul a fost preluat de rapper-ul Noizy şi distribuit pe reţelele de socializare alături de dedicaţia: “Fratele meu, Taulent Xhaka”

Loading the player…

UPDATE / Selecţionerul Albaniei, Giani di Biasi, a declarat că arbitrul a procedat foarte bine oprind meciul şi a relatat că 4 jucători albanezi au fost bătuţi de forţele de ordine: 

”A fost traumatizant. Nu credeam că se poate întîmpla aşa ceva. Jucam bine, dar nu am reuşit să încheiem meciul. Fanii au intrat pe teren şi am fost în mare pericol. Patru jucători ai mei au fost loviţi nu doar de fani, ci şi de jandarmi, lucru extrem de grav. Cred că au fost 4.000 de fani care au trecut barierele de securitate. Mi-a fost foarte frică”, a declarat selecţionerul albanez.

Italian Gianni De Biasi speaks to journa

UPADATE / Federaţia sîrbă de fotbal a anunţat în cursul zilei de miercuri într-un comunicat de presă că acţiunea a fost premeditată de albanezi:

“Acea dronă a fost cheia întreruperii meciului. Stefan Mitrovici a vrut să scoata steagul din teren pentru ca jocul să poată continua, dar fotbaliştii albanezi l-au atacat. De asemenea, suporterii noştri nu au fost deloc ostili. Dar asta nu este o scuză pentru faptul că anumite persoane au patruns în teren. După analizarea înregistrarilor, FSS va lua măsuri împotriva delicvenţilor”, se arată în comunicatul Federaţiei Sîrbe de Fotbal.

**********************************************

UPDATE / Jucătorul albanez, Sokol Cikalleshi a dat detalii cutremurătoare despre infernul de la Belgrad: 

“A fost rău de tot, ne-am temut pentru vieţile noastre! La început, nu am vrut ca jucătorii sîrbi să rupă drapelul nostru, aşa a pornit totul. Nu ne-am simţit în siguranţă, pînă nu am ajuns la vestiare şi ne-am îmbracat repede. Patru colegi au fost loviţi rău, iar noi nu am vrut să continuăm meciul. Nici nu aveam cum!

S-a discutat despre reluarea meciului, dar noi nu am mai acceptat. Eu, fiind rezervă, mă aflam pe bancă. Am fugit imediat în teren pentru a-i despărţi pe cei care se băteau, nu am lovit pe nimeni!”, a declarat albanezul. 

Cikalleshi l-a lăudat pe sîrbul Branislav Ivanovic: “S-a comportat exemplar. Chiar şi înainte de meci, el a venit la noi şi ne-a zis că e doar un meci de fotbal”, a precizat Cikalleshi.

Jucătorul lui Chelsea, Branislav Ivanovic a vorbit şi el despre incidente: “E de neînţeles ce s-a întîmplat. Tot ce pot spune e că am vrut ca meciul să continue, am încercat să-i apărăm pe jucătorii albanezi pînă la tunel. Ei au spus că nu mai pot juca în acele condiţii”, a declarat fundaşul lui Chelsea. 

**********************************************

UPDATE / Echipa naţională a Albaniei s-a întors în ţară şi a fost primită cu urale de fani, care au venit cu torţe şi steaguri la aeroport. Au fost prezenţi peste 3000 de fani, care au cîntat alături de jucători cîntece anti-Serbia.

VIDEO

******************************************************************************************

EURO 2016. Partida dintre Serbia şi Albania a fost întreruptă după ce pe stadion a fost introdus un steag al Albaniei cu ajutorul unei drone. 

Sîrbii l-au arestat imediat pe omul responsabil cu standalul. Numele său este Orfila Rama, fratele prim-ministrului Albaniei Edi Rama, care ar fi organizat şi dirijat operaţiunea de a duce o dronă pe stadion la meciul respectiv.

Rama avea telecomanda dronei la el în loja VIP şi a fost arestat. Acest dispozitiv este folosit de armata albaneză în operaţiuni speciale. Conform cotidianului Bilc, Rama deţine paşaport american şi arestarea sa poate duce la un scandal diplomatic.

VIDEO  CU INCIDENTELE DE LA SERBIA – ALBANIA

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!