Sport

Foto exclusiv. Scandal cu Keşeru! Cine a blocat transferul în SUA

Situaţie incredibilă în care a fost implicat numele lui Claudiu Keşeru.
22.01.2018 | 18:37
Foto exclusiv Scandal cu Keseru Cine a blocat transferul in SUA
ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru a intrat în ultimele şase luni de contract cu Ludogoreţ Razgrad, iar atacantul campioanei din Bulgaria este dorit de mai multe echipe din străinătate. Una dintre echipele care s-au arătat interesate de internaţionalul român este şi Colorado Rapids. 

Imediat ce s-a aflat despre interesul lui Colorado Rapids pentru Claudiu Keşeru, numele internaţionalului român a fost implicat într-o mare telenovelă. Agentul Stephen Obeto a contactat reporterii FANATIK.RO pentru a povesti cum a fost minţit de către Emmanuel Wonder şi Alicia Nikolas, două persoane care lucrează pentru Wonder Sport şi cum au încercat cei doi să blocheze transferul atacantului român. 

ADVERTISEMENT

Ludogoreţ Razgrad ar fi cerut 850.000 de euro pentru Keşeru

Mai mult, conform celor spuse de Stephen Obeto, Emmanuel Wonder şi Alicia Nikolas s-au dat drept Metodi Tomanov, managerul de la Ludogoreţ Razgrad, dar au vorbit şi în numele lui Claudiu Keşeru, atacantul român care se află în prezent în Turcia, acolo unde are loc stagiul de pregătire al campioanei Bulgariei. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MESAJELE!

Stephen Obeto a trimis şi un document prin care Ludogoreţ Razgrad le-ar cere celor de la Colorado Rapids 850.000 de euro pentru transferul lui Claudiu Keşeru, cu o singură condiţie: banii să fie viraţi în contul clubului după o lună de la semnarea contractului, iar oferta a fost valabilă până pe 20 ianuarie. Ceea ce pune sub semnul întrebării veridicitatea documentului este faptul că actul în care se cere 850.000 de euro pentru atacantul român este trimis de pe adresa de e-mail a lui Emmanuel Wonder şi nu de pe cel al echipei din Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Keşeru a primit şi el mesajele de la Stephen Obeto

Contactat de FANATIK.RO, Claudiu Keşeru a declarat: “Aceste mesaje au fost trimise şi către contul meu de Facebook. Persoana care se ocupă de contul meu m-a anunţat. Ştiu că Stephen Obeto este mandatat de Colorado Rapids pentru a negocia. Am discutat cu cei de acolo, dar nimic mai mult. Nu am prea multe de spus pe această temă”.

Iată o parte din discuţia purtată de Stephen Obeto şi Emmanuel Wonder

Emmanuel Wonder: Stephen, Claudiu câştgă 800.000 de euro net la Ludogoreţ  acum. Dacă va lua 1.100.000 de euro brut, atunci va ajunge să câştige mai puţin e cât câştigă acum.

ADVERTISEMENT

Emmanuel Wonder: Tu trebuie să-i explici asta lui Praidag (n.r. directorul sportiv de la Colorado). După taxe, va câştiga în jurul sumei de 630.000 de euro pe an.

Emmanuel Wonder: Am înţeles că acolo a existat o confuzie între tine şi Alicia asupra salariului pe care îl va primi Claudiu. 1.100.000 de euro este salariul pe care l-a refuzat Claudiu.  Nu cred că afacerea se va face dacă nu se va face o ofertă mai bună. Ludogoreţ vrea o ofertă mai bună.

ADVERTISEMENT

Stephen Obeto: Uite ce se va întâmpla. Ţi-a spus Alicia sau a fost brut în tot acest timp. Maxim putem să oferim 1.100.000 de euro plus bonusuri. Trebuie să încerc. Ştiu cum se va încheia povestea pentru Keşeru. Dacă ceea ce voi spuneţi e adevărat, inclusiv ce a zis el, atunci trebuia să semneze prelungirea contractului. Am auzit că salariul lui este 600.000, 700.000, 800.000, 850.000 de euro. E ceva ciudat. Claudiu este un tip enervant, minte în legătură cu salariul pe care îl primeşte.

Emmanuel Wonder: Claudiu primeşte 750.000 de euro cu bonus de 100.000 plus casă, maşină şi trei bilete de avion dus – întors şi drepturi de imagine. 

Emmanuel Wonder: Sunt şi alte cluburi care au făcut oferte pentru Claudiu. Colorado a făcut cea mai mare ofertă şi sunt într-o poziţie bună. Salariul este singurul lucru la care nu am ajuns la un acord.

Stephen Obeto: La cât sunt evaluate drepturile lui de imagine. Nu ştiu ce să zic în privinţa salariului. (ACESTA A TRIMIS UN LINK CĂTRE O ŞTIRE SCRISĂ DE FANATIK.RO) CITEŞTE MAI MULTE ÎN GALERIA FOTO!

ADVERTISEMENT