Stiri sportive

PRIMELE mutări ale lui Gîlcă! Ce STAFF are la Steaua

UPDATE 12.30 / Gîlcă a stabilit noul staff tehnic al Stelei. Din el fac parte: Dumitru Uzunea (secund), Fane Preda (antrenor cu portarii), Florin Căprăruş (maseur) şi Ciprian Prună...
02.06.2014 | 11:30
PRIMELE mutari ale lui Gilca Ce STAFF are la Steaua
ADVERTISEMENT

UPDATE 12.30 / Gîlcă a stabilit noul staff tehnic al Stelei. Din el fac parte: Dumitru Uzunea (secund), Fane Preda (antrenor cu portarii), Florin Căprăruş (maseur) şi Ciprian Prună (preparator fizic). Gîlcă mai poartă discuţii şi cu Laurenţiu Roşu, care ar urma să ajungă în Ghencea  ca antrenor secund. 

*****************************************************************************

UPDATE 11.00 / Patronul Stelei a primit în aceasta dimineaţă vizita lui Costel Gîlcă. În urma discuţiilor, cei doi au ajuns la un acord. A fost o discuţie normală. Ne-am înţeles. O să vorbim în zilele următoare.  Sînt noul antrenor al Stelei, se poate spune aşa. N-a fost deloc greu să negociez cu domnul Becali. Este un om foarte comunicativ, aşa cum îl ştiţi şi voi. Sper să avem o colaborare foarte bună. Primele obiective sînt clare: calificarea în grupele Champions League şi cîştigarea unui nou titlul de campioană a României. Nu am vorbit de plecări, nu ştiu ce o să se întîmple, oricum dacă pleacă cineva, cu siguranţă o să vină altcineva. A fost o discuţie directă şi prietenoasă. E o nouă provocare, vin la echipa la care am jucat, unde am avut succes. Îmi doresc acelaşi lucru ca şi jucător! Am discutat şi despre restanţele jucătorilor, toate se vor rezolva, a spus Gîlcă la ieşirea de la Poarta Albă.  Gîlcă i-a cerut lui Gigi Becali să aducă şi un director sportiv la club. Trei nume au fost avansate. Este vorba de Daniel Prodan, Basarab Panduru şi Narcis Răducan.  Gîlcă va avea un salariu de 150.000 de euro la Steaua şi va semna un contract pe două sezoane.

ADVERTISEMENT

*************************************************************************************************

UPDATE 00:07 / FANATIK.RO a aflat, ÎN EXCLUSIVITATE, componenţa staff-ului cu care vrea Costel Gîlcă să lucreze şi pe care îl va propune azi lui Gigi Becali. Acesta este format din Laurenţiu Roşu – antrenor secund, Ştefan Preda – antrenor cu portarii, Radu Paligora – medic şi Florin Căprăruş – maseur.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

*****************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

UPDATE 21:25 / Informaţia lansată ÎN EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO a adus primele felicitări pentru decizia lui Constantin Gîlcă de a negocia cu Gigi Becali preluarea Stelei. Anghel Iordănescu este de părere că fostul internaţional este cea mai bună variantă pentru banca tehnică a campioanei. “Îi doresc baftă lui Costel Gîlcă, am încredere în el. Este un antrenor de perspectivă şi dacă Gîlcă ajunge la Steaua, poate se întoarce şi Basarab Panduru acasă, în Ghencea”, a declarat “Generalul” la Dolcesport.

*******************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a mandatat pe Valeriu Argăseală să se ocupe de discuţiiile preliminare cu posibilii antrenori care ar putea să îl înlocuiască la Steaua pe Laurenţiu Reghecampf. În aceste condiţii, după ce preşedintele Stelei a studiat mai multe piste, la îndemnul patronului Stelei s-a oprit asupra lui Costel Gîlcă.

Pînă marţi Steaua va avea antrenor, deja sîntem înţeleşi cu el în proporţie de 90 la sută”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului din Ghencea. În aceste condiţii, FANATIK.RO a aflat că şansele cele mai mari să preia Steaua le are Costel Gîlcă. Acesta va avea în cursul zilei de luni o discuţie finală la Poarta Albă chiar cu Gigi Becali. Nu în ultimul rînd, surse din anturajul fostului internaţional ne-au dezvăluit că el şi-a format deja staff-ul, urmînd să i-l prezinte la întîlnire finanţatorului stelist.

ADVERTISEMENT

Coste Gîlcă a confirmat pentru FANATIK.RO că va negocia direct cu patronul Gigi Becali la penitenciarul de la Poarta Albă.

Normal că mă duc la domnul Becali pentru că el ia deciziile la Steaua. Momentan nu vreau să vorbesc mai mult, vom vedea. Am fost căutat, dar nu oficial, a spus Gîlcă, ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO.

 

CV Constantin Gîlcă (n. 8 martie 1972)

Ca antrenor
2009-2010: Almeria B
din 2013: România U17

Ca jucător
1988-1989: Progresul Bucureşti
1989-1991: FC Argeş (35 de meciuri – 2 goluri)
1991-1996: Steaua (148 de meciuri – 24 de goluri)
1996-1997: Mallorca (34 de meciuri – 13 goluri)
1997-2001: Espanyol (123 de meciuri – 16 goluri)
2001-2002: Villareal (38 de meciuri – 1 gol)
2002-2003: Zaragoza (24 de meciuri – 0 goluri)
2003-2006: Almeria (98 de meciuri – 4 goluri)

Echipa naţională a României: 68 de meciuri – 4 goluri

Trofee obţinute
Steaua: 4 titluri, o Cupă şi o Supercupă
Espanyol: Cupa Spaniei

 

ADVERTISEMENT